- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Ez fontos infó,hogy ne kötődjön hozzá. DropBox esetében legálisan is tudsz plusz tárhelyet szerezni. Ha van pendriveon fotód olyan 4Gbnyi,akkor engedd meg a rendszernek ,jogy automatikusan másolja fel a DB mappába. 500Mbyte után kapsz plusz 500Mbyteot. Az már akkor 6Gb, ha jól számolok.
-
TRob1
veterán
Azzal is megszerezheted, csak valszeg lassabban (ritkán készül 3gigányi videó vagy fénykép telefonnal
)
(#330) atillaahun.
Nem tok leírásról (habár vmi biztos létezik)
Nincs jelentősége hogy mekkorák vagy milyen minőségűek a képek/vidók, és persze utána le is törölheted őket... Én is csak azért így teszem át, mert mindig átnevezi automatán a készítés pontos idejére/dátumára a képeket, és így nekem jobb mint pl. dmgxxyy vagy imgxxyy...stb.Annyi a sztori, hogy az első automatikus képfeltöltés után kapsz 500 mega tárhelyet, és utána minden további 500 mega feltöltésenként 500at, egészen 3gb tárhelyig... tehát 2,5 gigányi + még 1 db képet/videót kell feltölteni hogy megkapd a max 3gigát (én erre még 5öt kaptam, mert mikor indult ez a betateszt idején, akkor annyi volt a max)
-
TRob1
veterán
Az 1 giga vagy a kvíz?
Mert a plusz 1 giga örökös, a "kvíz" meg addig tart míg meg nem szüntetik.A tavalyi csak 10 napig tartott, ez már most régebb óta megy.
szerk: Júni 2-án lesz vége.
szerk2: Automatikus kép- vagy videófeltöltéssel tudsz kapásból 3gigát még szerezni pluszba... (Ha van digit kamerád vagy fényképeződ, Pc-n egyszerűbb/gyorsabb mint telefonnal) Én már nem is másolok "kézzel" a gépre fotókat/videókat, csak a db-szal automatikusan.
(Épp most is azt csinálom, erről jutott eszembe hogy így is gyorsan szerezhetsz pár gigát
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Videószerkesztés
- Macska topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest