- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Ez fontos infó,hogy ne kötődjön hozzá. DropBox esetében legálisan is tudsz plusz tárhelyet szerezni. Ha van pendriveon fotód olyan 4Gbnyi,akkor engedd meg a rendszernek ,jogy automatikusan másolja fel a DB mappába. 500Mbyte után kapsz plusz 500Mbyteot. Az már akkor 6Gb, ha jól számolok.
-
TRob1
veterán
Azzal is megszerezheted, csak valszeg lassabban (ritkán készül 3gigányi videó vagy fénykép telefonnal
)
(#330) atillaahun.
Nem tok leírásról (habár vmi biztos létezik)
Nincs jelentősége hogy mekkorák vagy milyen minőségűek a képek/vidók, és persze utána le is törölheted őket... Én is csak azért így teszem át, mert mindig átnevezi automatán a készítés pontos idejére/dátumára a képeket, és így nekem jobb mint pl. dmgxxyy vagy imgxxyy...stb.Annyi a sztori, hogy az első automatikus képfeltöltés után kapsz 500 mega tárhelyet, és utána minden további 500 mega feltöltésenként 500at, egészen 3gb tárhelyig... tehát 2,5 gigányi + még 1 db képet/videót kell feltölteni hogy megkapd a max 3gigát (én erre még 5öt kaptam, mert mikor indult ez a betateszt idején, akkor annyi volt a max)
-
TRob1
veterán
Az 1 giga vagy a kvíz?
Mert a plusz 1 giga örökös, a "kvíz" meg addig tart míg meg nem szüntetik.A tavalyi csak 10 napig tartott, ez már most régebb óta megy.
szerk: Júni 2-án lesz vége.
szerk2: Automatikus kép- vagy videófeltöltéssel tudsz kapásból 3gigát még szerezni pluszba... (Ha van digit kamerád vagy fényképeződ, Pc-n egyszerűbb/gyorsabb mint telefonnal) Én már nem is másolok "kézzel" a gépre fotókat/videókat, csak a db-szal automatikusan.
(Épp most is azt csinálom, erről jutott eszembe hogy így is gyorsan szerezhetsz pár gigát
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest