Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mor
tag
kilődtem az ip6-ot. az selinux ki van kapcsolva.
megpróbáltam terminalban létrehozni a kapcsolatot, de semmi siker. a hiba ugyanaz.
én már egyáltalán nem értem mi lehet a hiba. eddig suset használtam főleg és ott nagyon egyszerű volt a beállítása.
most el megyek suliba ha hazaérek még próbálkozok valamivel. -
mor
tag
nos a network szolgáltatás valóban nem ment, mostmár megy, és működik. viszont a pppoe kapcsolat még mindig nem megy.
ki írtam hogy miylen hibával szál ki:
''/usr/sbin/adsl-start:line 215:4396 Terminated $Connect''$@'' >/dev/null 2>&1''
nos még mit nézhetek meg? mert én nem tom.
az lspci-os részt elmagyaráznád hogy ott mit csináljak, mert azt anniyra nem értem. kösz. -
mor
tag
válasz
rokefeller
üzenetére
a csomag fent van viszont a ''system/preferences/system/network device control'' nem találtam. nekem rendszer/adminisztráció/hálózat van. és azon belül hardver, de ott csak a háló kártya van. hozzáadni pppoe eszközt ot nem lehet.
megnéztem a hálókártya tulajdonságait, és az irq-ra azt írja hogy ismeretlen. ez normális?
valamint ha elindítom a network managert akkor azt írja ki hogy jelenleg nem fut. (ha jobb gombbal rákatintok a tálcán)
a terminalban hiéba adom meg a parancsot. basjh hiba üzit kapok hogy nem ismert a parancs. -
mor
tag
semmi haladás.
a network managerrel így alapból nem ment. -
mor
tag
a sima hálózati beállításokkal szórakoztam, a network managert nem is néztem. még.
mindjárt megnézem, remélem találok valamit. -
mor
tag
Hi!
Most raktam fel a fedora core 7-et.
pppoe csatlakozásom van, és képtelen vagyok beállítani.
a grafikus módon próbálkoztam, de hiába adtam hozzá az xdsl kapcsolatott, nem tud csatlakozni, pedig elméletileg minden jól be van állítva.
Ha tudtok valami segítséget kérlek segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest