Hirdetés
- Yettel topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szali
tag
Nekem van egy ECS KT600A alaplapom és a Fedora 4 simán felmegy... úgy néz ki, hogy az alaplapi hálókarit (VIA VT6102 Rhine-II integrált) is felismeri, de nem tudja aktívvá tenni az eszközt.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
Szali
tag
Ha van egy aktív NTFS partícióm WinXP-vel és mellé akarok Fedorát telepíteni úgy, hogy az elején választani lehessen, hogy melyik induljon el, akkor azt hogyan kell megcsinálnom?
-
Szali
tag
Én ma este teszem fel, 2 hónap alatt immár harmadjára. Sztem tök jó, és nem is nehéz se kezelni, se installálni, csak éppen még kezdő vagyok linuxban, és ha néhány alapdolgot megtanulok, akkor elég jó kis oprencer lesz ebből...

Azt tudjátok, hogyan lehet az ATI kártyához való drivereket feltenni, hogy javuljon a képminőség/felbontás?
És forrásból hogyan kell szoftvert telepíteni?
És van-e olyan progi, ami olyan mint a Messenger a Win-ben, és lehet vele webkamerázni? A Gaim-ot használtam, de csak szöveges üzenetekre, de webcam lehetőséget azt nem találtam benne. Annyira jutottam, hogy a webkamhoz kell valami awtv meg video4linux nevű komponens/szoftver, de hogy ezeket hogyan kell használni?????
Ja ás a SATA vinyókat natívan felismeri/kezeli, ugye jól emléxem? most tezsem fel úgy először, hogy SATA is van a gépemben, és egy kicsit izgulok, mi lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest