- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szali
tag
Én ma este teszem fel, 2 hónap alatt immár harmadjára. Sztem tök jó, és nem is nehéz se kezelni, se installálni, csak éppen még kezdő vagyok linuxban, és ha néhány alapdolgot megtanulok, akkor elég jó kis oprencer lesz ebből...

Azt tudjátok, hogyan lehet az ATI kártyához való drivereket feltenni, hogy javuljon a képminőség/felbontás?
És forrásból hogyan kell szoftvert telepíteni?
És van-e olyan progi, ami olyan mint a Messenger a Win-ben, és lehet vele webkamerázni? A Gaim-ot használtam, de csak szöveges üzenetekre, de webcam lehetőséget azt nem találtam benne. Annyira jutottam, hogy a webkamhoz kell valami awtv meg video4linux nevű komponens/szoftver, de hogy ezeket hogyan kell használni?????
Ja ás a SATA vinyókat natívan felismeri/kezeli, ugye jól emléxem? most tezsem fel úgy először, hogy SATA is van a gépemben, és egy kicsit izgulok, mi lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest