Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
rockopapa
üzenetére
én kb egy éve tűröm az ilyen okos tanácsokat mint amit a barátod adott... nekem a wlan kártyámhoz nem volt jó driver, és ezren mondták hogy mert az ubuntu, meg debian... bazz, ha nincs jó driver, akkor nincs jó driver, lehet az debian, suse, fedora, driver nélkül nem megy (vagyis kernelmodul nélkül) ... és ugyebár amíg az ember mondjuk a wines szoftvertelepítést szokta meg, addig az apt sem lesz egyszerűbb mint a yum... szóval akkor válts debianra ha annak bármilyen előnye van számodra :-) mondjuk egy tonna debianos haver, vagy csak egy tonna debianos akinek unod a felsőbbrendűségi dumáját, vagy jobban tettszik a háttérkép ami alapból benne van :-) szerintem, és hangsúlyozom, szerintem, pozitív irányba választottál be a fedorával, már pont elég felhasználóbarát, hogy némi olvasással minden probléma megoldható legyen, más disztribnél más problémákkal küszködnél, de ez ilyen, ha a hardver választás előtt szempont lett volna a linux, most semmi bajod nem lenne
az ati kártya miatt meg, szerintem kockáztass és húzd fel a nyolcat csütörtökön, vagy akár most, és vadászd livnából a legfrisebb ati drivert, addig meg nyomasd a sima radeon-nal vagy vesa-val
ha már megszoktad a rendszert és tettszik, akkor ráérsz szerintem a compizzal játszani, azon kívül nem tudom mire jó a 3d gyorsítás linuxon, mert nem játszok, csak ttd-t :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 0% THM 3 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest