Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
A CentOS-ről sokat olvastam, de a legnagyobb probléma, hogy lassan frissül a hivatalos repó. Itt arra gondolok, hogy amikor már Debian-on elérhető volt rég (hivatalosan, és nem máshonnan) a PHP7, addig a CentOS-nél nem, várni kellett a következő verzióra. Én emiatt nem választottam. PHP7 és PHP5 között jelentős ugrás volt, amire szükségem is volt.
Viszont két problémába futottam.
1. Spotify klienset nem lehet feltenni, persze van egy 3rd party valami n-el kezdődik (most nem fedorán vagyok), de az nem műkődik, gondolom, mert az a webes player-re épített, ami 1 hete megváltozott. Webes player pedig nem műkődik, mert annak flash kell, azt pedig a repoból nem lehet feltenni. Érzékenyen érint, főleg, hogy előfizetésem van.
2. Chromium-nál néha egy weblap tartalma totál fekete, az egész lap, például a translate.google.com esetében történt ez... a többi weblapot egyelőre megjelenítette jól. Firefox alatt jó persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs