Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
A CentOS-ről sokat olvastam, de a legnagyobb probléma, hogy lassan frissül a hivatalos repó. Itt arra gondolok, hogy amikor már Debian-on elérhető volt rég (hivatalosan, és nem máshonnan) a PHP7, addig a CentOS-nél nem, várni kellett a következő verzióra. Én emiatt nem választottam. PHP7 és PHP5 között jelentős ugrás volt, amire szükségem is volt.
Viszont két problémába futottam.
1. Spotify klienset nem lehet feltenni, persze van egy 3rd party valami n-el kezdődik (most nem fedorán vagyok), de az nem műkődik, gondolom, mert az a webes player-re épített, ami 1 hete megváltozott. Webes player pedig nem műkődik, mert annak flash kell, azt pedig a repoból nem lehet feltenni. Érzékenyen érint, főleg, hogy előfizetésem van.
2. Chromium-nál néha egy weblap tartalma totál fekete, az egész lap, például a translate.google.com esetében történt ez... a többi weblapot egyelőre megjelenítette jól. Firefox alatt jó persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest