Új hozzászólás Aktív témák
-
papasoft80
tag
válasz
csendes
üzenetére
Nade most lehet, hogy én vagyok a gyengeelméjű, de itt is arról van szó, hogy 512-nek látja a rendszer, holott valójában 4k-s.
Nekem pont az a gondom, hogy 4/4k-nak látja a rendszer és szerintem ezért nem tudja megfelelően kezelni.
Korábban linkeltem egy oldalt, ahol a srác pont azt írta le, hogy az USB-s kapcsolat befolyásolta, hogy a rendszer milyen sector méreteket érzékel. A korábbi HSZ-eimben bemásoltam a terminal képeket, melyben látszik, hogy 4/4-nek érzékeli, a neten meg csak olyat látni, hogy 4096/512 vagy 512/512, olyat sehol nem találtam, hogy 4096/4096. Na mindegy, majd összerakok egy gépet linux-al és kipróbálom SATA-n.
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest