Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Hello!
Tegnapelott ejszaka nekiestem az fc5 upgradenek, es mondhatom csont nelkul sikerult frissiteni az fc4-t fc5-re. Tegnap meg kisebb beallitasokat kellett megcsinalnom, de meg mindig nem teljesen olyan mint az fc4 volt. Egyebkent tenyleg gyorsabb lett a rendszerbetoltes sebessege, a KDE is gyorsabban indul el. Amikkel problemam van:
- 3D-t nem tudtam beizzitani sehogy (Nvidia), se az nvidia binarisaval, se az nvidia-graphics csomagokkal, se a neten fellelheto nvidia binaris patchelessel. Ugyhogy vagy forgatok egy sajat kernelt, vagy megvarom amig kijon egy hivatalos kernel (azt hiszem az utobbi lesz, annyira nem fontos meg a 3D)
- KDE-ben a magyar ékezetes betűkkel is gondom akadt. Pl az ő és az ű helyen csak [] jelenik meg, es ez mind a KDE menukben, mint a terminalokban elojon. Konzolon tokeletes es KDE alatt progikban is jo. Nem ertem
Tobb nem jut eszembe
mod: Sikerult beizzitanod az nvidia drivert az alapjan amit linkeltel?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- IL-2 Korea
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest