Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Sziasztok! Elég régóta Linux Mintet használok, de tetszett a Fedora is. Nemrég vettem egy Lenovo Yoga 370 laptopot, és erre már a Fedora került rá, mert a gépet összehajtva tabletnek, a Gnome sokkal praktikusabb (szerintem) érintőképernyőn mint a Cinnamon.
Ezzel viszont az a problémám, hogy office munkára én az OnlyOffice-t szoktam használni, az viszont alapból kb. 500%-os nagyításban jelenik meg, ki sem fér a képernyőre. A beállításoknál ugyan lehet állítani a zoom mértékét, de a Beállítások nyomógomb az ablak alján van, és sehogy nem tudom előhozni. Tab-bal nem lehet oda léptetni, gyorsbillentyű nincs, az ablakot ugyan át lehet méretezni, de egy bizonyos méretnél kisebbre nem megy, és így még mindig túl hatalmas. Az ablak tologatása sem sikerült. Megpróbáltam másik gépről (ahol fix 100%-ra van állítva a zoom) átmásolni a konfig fájlt, de az sem segített.
Sok sikertelen próbálkozás után kipróbáltam a Fedora Cinnamont, ezzel teljesen jó. Fogalmam sincs, hogy mi okozza ezt, talán az X.org/Wayland eltérések, mindenesetre most a Cinnamont használom. Ha esetleg találkoztatok már hasonlóval, vagy van valakinek megoldási javaslata ami megér egy próbát, azt szívesen venném. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Futás, futópályák
- DJI topic
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest