Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
aktív tag
Na így egy jó évvel a megjelenés után és vagy 250 játszott órával azt kell mondjam, hogy torony magasan a legjobb FS játék. Abszolút értelemben is, de a "feelingje" is. Eddig az FS15 volt a kedvencem, a maga korában jobban szórakoztam vele mint előtte a 11, 13-al, vagy utána a 17, 19, 22-el.... de most a 25 rávert arra is nálam. Riverbend Springs még így egy év távlatából is gyönyörű hely, amit nehezen tudok megunni.
Szerintem a Year 1 Pass tartalmai is jók lettek, külön tetszik a fishing dlc, Year 2 sem tűnik rossznak a roadmap alapján, jobban szeretem ha gameplay feature-ök kerülnek be mint a fishing, mintsem sima, "mezei" content, hogy mittomén' új munkagépek.
Year 2 még biztosan pörögni fog nálam, aztán meg valószínű elmegyek pár hónapot rápihenni a 28-ra, amitől némileg azért tartok, FS25 nálam nagyon felemelte a mércét. Hiába volt nagyobb, szebb, több a 17, 19, 22 is mint a 15, és én is inkább azokkal játszottam mert azok az újak, de akkor sem volt olyan "jó játszani" velük mint a 15-el. Lehet hülyén hangzik de nem tudom máshogy ezt megfogalmazni vagy átadni az érzést.
Bár most már remélem tényleg hatalmas engine revamp lesz a 28-ra... kontentre nem igazán tudok mit mondani, a 25 tartalmaiban is elveszek a mai napig és 1 karrierben gyakorlatilag lehetetlen kiaknázni a játék minden aspektusát ha legit módban játszol nem pedig pénzt addolsz be magadnak, mert az hagyján, hogy pénzed se lesz rá, bár az még abszolválható sok-sok játékkal, de legfőképp időd nincs egyszerre 4-5 féle karámot etetni, beszedni a termelt javakat tőlük, szántani, vetni, aratni, speciális terményekkel foglalkozni, erdészkedni, árasztásos földművelést csinálni, missziókat + építkezéseket csinálni, gyárakat, boltokat üzemeltetni, fóliázni.... és a kedvencem (ja nem) azt a milliónyi palettát menedzselni ami 1 ingame hét alatt összegyűlik ... és stb. Szóval ja, nekem a lehetőségek mennyiségével most sincs problémám, a 28-ba inkább még több QoL fejlődést várnék, illetve amit fentebb is említettem, hogy nyúljanak bele istenesen most már a motorba, akár zsír újat is csinálhatnak, mert hiába a sok cukormáz és trükk (ami amúgy jól néz ki ettől függetlenül), de kvázi ez még mindig ugyanaz az engine ami 2008-tól velünk van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Kuponkunyeráló
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest