Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Delta223333
üzenetére
Az hogy van hogy a Epic-ről letöltött alapból nem magyarul települt? Én bezsebeltem szintén Epic-ről mikor ingyen be lehetett szerezni és magyarul tette fel alapból.
Egyébként hol állítottad át a nyelvezetet?
-
Marci112233
addikt
Köszönöm a mod linket.
-
Marci112233
addikt
Időközben meglett a hiba forrása. Hiába csak egyjátékos módban toltam a maxon menő letöltésem okozta a szaggatást. Amint az végzett, a szaggatás is megszűnt. Nem értem hogy egyjátékos módnál miért okoz szaggatást, mert akkor a játék nem igaz hogy internetet kérne, már csak abból kiindulva, hogy sem Steam és sem Origin mellett, szintén egyjátékos módnál egy játék szaggatását sem okozta letöltés, még ha ugyanígy maxon is ment mellette.
-
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Azt megtudhatom, hogy a most ingyenesen beszerezhető játék nálam miért szaggat időnként mikor a tört platinum verzió simán fut? Akadáskor a VGA kihasználtság 90-98%-ról van hogy 0-ra esik, FPS meg 20 alá egy pillanatra.
VGA driverre gyanakodtam, de az csak 2 hónapos volt. Frissítettem de az esem hozott megoldást. Gépem az aláírásomban.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Bezsebeltem én is a az epic jóvoltából a játékot. Bíztam benne hogy a platinum verziót szedi le ugyanis már letöltés felénél a telepítési mappán belül a pdlc mappába leszedte a Claas, John Deere cotton, és Anderson pack DLC-t is. A játékban viszont nem elérhető egyik sem és ki is rakja a főmenüben hogy elérhető a játékhoz, csak vedd meg.
Na most itt azt írja hogy ez Steam rendszerben nem aktiválható. Ez igaz az Epicre is? Ha igaz és az Epic-en sem aktiválható akkor meg nem veszem, hanem be modolom a játékot bőségesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PLC programozás
- Gyúrósok ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Konteó topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest