- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nem végeztem konkrét számításokat, de a többi terménynél amit az alacsonyabb árral veszítesz, azt kb. visszanyered a magasabb termésmennyiségen. Pl.: hiába van a krumplinak 250-300€ átlagára, ugyanakkora földről többszörös mennyiség bejön, mint repcéből, így az eladás utáni bevétel is kb. ugyanannyi lehet. Érdemes lenne pontosabban is utánanéznem..Gondolom búzánál ugyanígy van, alacsonyabb ár, magasabb betakarított mennyiség ---> kb. ugyanakkora bevétel.
Szóval szerintem mindegy, mit vetsz az elején, ugyanakkora bevételt tudsz realizálni terményeladásból mindegyik növénynél. Amit nem érdemes kihagyni, az a trágyázás.
Én ahogy írtam, az elején bérmunkáztam, most már nincs rá idő, van 8 földem, mindig van mit tenni rajtuk, a segítők meg némelyik feladatra nem alkalmasak, pl.: a szántást sosem csinálják meg jól, a nem derékszögű határvonalú földeknél meg kb. semmit nem csinálnak jól. Tegnap már odáig jutottam, hogy vettem hengert és téglalap alakúra hengerezem a nem derékszögű földjeimet. az elvesztett terület meg jó lesz szénának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- NIOH 3
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest