Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Gear S3 - második kör
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
Új hozzászólás Aktív témák
-
protegum
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy ha egy üres területre betévedsz, hozzád szintezi az ellenfeleket. Viszont ha már járt ott egy magasabb szintű vagy közben érkezik akkor már hozzá szintezi. Golfpályán van az a ghoul-killeres küldi, 10-et kell őlni. Elején könnyen ment, max 30-asok voltak, én 18. 7-nél tartottam mikor megjelent egy vegyes csapat a legnagyobb volt 160-as, az újra spawnoló ghoulok már 60 pluszosok voltak onnantól a területen. Mentem a lecsóba. Kiléptem a szerverről és egy másikra vissza. Azóta már többször tapasztaltam hasonlót. Hiába rakod vissza a mainquestet nem attól függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Playstation Move Pack (2db) eladó!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot Hekate RP2040 Picofly üvegfóliás, számlás, dobozos
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest