Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
szerintem review-t ír. valaki itt is írta, hogy nov. 9. 8:00 óra a review-ok megjelenésének legkorábbi engedélyezett időpontja, és ehhez kapcsolódóan láttam egy angol nyelvű hírt, ahol azt írta valaki (szintén szakújságíró), hogy most hétvégére (by the weekend) már náluk lesz a játék.
végül is ez érthető is, van 1 bő hetük, játszanak és megírják a cikkeket, amiket 9-én reggel már élesíthetnek is :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest