Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Köszönöm, hogy válaszolsz és rögtön beszélgetéssé léptettük elő az elmélkedésemet. De szerintem messze nem. Goodspringsben laknak emberek, vannak boltok, kertek, bár, és itt bevezetnek a világba. Tudom, hogy vannak nagyobb települések is, de ritkák, gyéren vannak elhelyezkedve. Építkezés nélkül nincs egy közösség sem, ez még az, ami hiányzik. Amit láttam eddig a belvárosból, az is elég üresnek tűnt. Egyelőre nem találom a helyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa
- Ford topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Macska topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lian Li SL 120 Wireless fekete és fehér 3as szett eladó
- Legújabb Thinkpad T14 gen6! Teljesen új és magyar! Core Ultra 7 255U 16GB 512GB NVMe 12 hó gari!
- LG OLED65G42LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- Dell Latitude 7430 2-in-1 i7-1265U / 32GB / 1TB SSD Érintőkijelzős üzleti laptop 12 hó Garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 OC 12G GDDR6X (ALZA GARANCIA 2027.03.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs