Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Guitar14

senior tag

Komolyan mondom, nem normális ez a Facebook...
    1 éve már legalább, hogy hiába pipáltam a "külső böngésző megnyitása hivatkozások esetén" mert mindig a facebookon belül nyitotta meg, sose csinált semmit az a pipa, mindig belül nyitotta. Tegnap letöröltem az appot teljesen, újra letöltöttem (régebbi verziót amit a redditen írtak de közbe láttam már keresésnél ide is be van dobva), bejelentkezek, e-mail+jelszó, kéri a hitelesítő alkalmazást beírom a kódot "hibás". Beírom újra "Hibás" kérek SMS kódot, megkaptam "Hibás kód", telefonos jóváhagyást kértem, céges telón jóváhagytam "Váratlan hiba történt". [kép] Próbáltam még 3x, ugyanez az eredmény. Böngészőben privát lapon megpróbáltam bejelentkezni, ugyanez a jelenség, másik böngészővel jóvá hagytam "az oldal nem érhető el..." [kép]
    Rányomtam elfelejtett jelszó. "Add meg az e-mail címet, hogy megtaláljuk a fiókodat" MI??? a jelszavam akarom változtatni NEM a fiókom felejtettem el. Beírom a fiókom azért, "megtaláltuka fiókod, írd be a jelszavad a bejelentkezéshez....." EZ MI?. Beírtam, és ugyanúgy jóváhagyás után "az oldal nem érhető el".
    Kedvencem: telefonon is rányomtam az új jelszó kérésére, ezt írta ki mikor beírtam a kritériumoknak megfelelő jelszót: [kép] :DDD :W

Írtam nekik hibabejelentést képekkel, leírva, részletezve már és válaszra se méltatnak.

Új hozzászólás Aktív témák