Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok,
pár éve történt, hogy az egyik régi, csak szemetes ládának használt email címemmel regisztráltam egy Facebook fiókot a lányomnak, de csak azért, hogy Messengeren el tudjuk érni egymást. Ez azóta is megy, a barátaival is ezen cseveg. A Facebook-ot egyáltalán nem használta (ott van a telefonján az app, de be sem volt jelentkezve, sőt Family linken is tiltva volt, feloldottam, lefrissített, működik). Most viszont már eltelt egy kis idő, és szeretné használni, amibe bizonyos kompromisszumokkal beleegyeztem.Kérdés: meg tudom-e változtatni a fiók email címét az övére? Ha igen, lesz-e bármi hatása egy ilyen változásnak a Messengeren?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Diablo IV
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_