- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Nagyon király volt a mai.
A három legerősebb összeállt és szarrá verte a többieket, tényleg nagyon tuti kis játék volt. Remélem hogy sok ilyen lesz még.
-
tupacamaru
veterán
válasz
breed30 #11804 üzenetére
A képminőség nem számít egy onlány játéknál. Itt majdnem mindenki minimum graffal játszik. Nem az a cél hogy minél szebb legyen hanem az hogy minél több ellen elhúlljon a kezed által.
Próbáld ki 800x600-as felbontáson és mindent vegyél le minimumra. Én csak az Effect Details-t hagyom csak mediumon hogy látszódjanak a penetrátor szögei.
Több lesz az fps-ed is ezáltal. A penetrátor jó fegyó de nem kezdőnek való szerintem, én a G2A2-t ajánlanám és ha már lesz egy kis rutinod pár hét után akkor lehet próbálkozni vele. Régebben én is azzal toltam, de már megszelidültem.
Ja, és próbálj olyan szervereken játszani ahol a ping-ed nagyjából azonos a többi gémerével.
-
tupacamaru
veterán
Jó volt ma, szaladt a szekér.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r #11767 üzenetére
Üdv itt Tupa!
De mi az a Full Metal Jacket? -
tupacamaru
veterán
A játékosok IP címét nem látja a szervergazda? Talán vissza lehetne keresni hogy honnan bégetnek a birkabercik.
-
tupacamaru
veterán
Nekem még a krómozott, csúszós tetejű, nem lézer volt, de nem volt vele semmi gond eddig. Most a bal gomb alatt lévő mikrokapcsoló bolondult meg. Ki fogom cserélni a tripla tűzgomb alattival és akkor szerintem jó lesz. Ez az Icon7-es azért tetszett mert az oldalsó gombok egymás alatt vannak nem pedig egymás előtt. Az X7-est 800 dpi-n használtam, de ennél 2000-e kellett állítani hogy jó legyen.
-
tupacamaru
veterán
Az új egér akkor dobja el a gránátot amikor megnyomom a gombot, nem akkor amikor elengedem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
hullákvére #11486 üzenetére
A HFC klánban csak is kizárólag nagyra becsült kedves emberek kapnak helyet, Na, itt kezdtem el röhögni de csak óvatosan mert a rázkódástól mozog a bal vesémben a kő és nem akarok véreset pisilni.
akik tiszteletben tartják egymást Hát egymást biztosan, de mást nem, mint erről már fentebb meggyőződtünk.
Furcsa elképzelésed van a kedves emberekről egyébként, mert ha leanyázlak akkor ezek szerint én is egy kedves ember lennék a szemedbe?
-
tupacamaru
veterán
Meghalt a videókártyám.
Most egy NVIDIA RivaTNT Vanta-val nyomom ami 16 MB-os.
Asszem hogy egy darabig nem lesz gém.
Tartsatok ki!
-
tupacamaru
veterán
Esetleg akadna még jelentkező szerverbérlet terén?
Ha tudsz konkrétumokat mondani akkor lehet hogy rám is számíthatsz, még ha nem is fogok rajta sokat játszani.
Bár most elég sok kiadásunk lesz a közeljövőben így nem biztos hogy be tudom vállalni.
-
tupacamaru
veterán
A nagy csend után megpördült a topik rendesen.
Nem győzök olvasni.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r #11169 üzenetére
He?
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #11159 üzenetére
fogy = fogsz
-
tupacamaru
veterán
THX gammát, szerót.
-
tupacamaru
veterán
THX a mai gémet és a szerót.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Iq Nuku 74 #10927 üzenetére
Mondhatnám azt hogy névválasztásod is találó Kedves Nem Barátom. Mondhatnám azt is hogy ha sokszor elismételgeted az általad leírt dolgokat akkor igazak lesznek Kedves Nem Barátom. Mondhatnám azt is hogy az általam leírt jelzők nem illenek rád, de akkor hazugságba kényszerülnék Kedves Nem Barátom, és beláthatod ezt nem szeretném még a te kedvedért sem. Hogy ilyen szép jelzőket nem mondtak még rólad?? Kétlem.
És még mielőtt eljátszanád itt a nagyhalált, Én egy rossz szót sem szóltam a kedves édes anyádról, nem úgy mint te IQ Fighter barátom.
Amúgy minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk szerverünkre. Azért szólok majd a 11 éves Tomek-nek nehogy felmenjen mert csúnya ban lesz belőle.
-
tupacamaru
veterán
válasz
v!ct0y #10920 üzenetére
Deho'nem. Most ban-oltak a HFC szeróról.
Ez a hfc-gamer csávó mekkora egy newbie már. Gondolom addig ban-olgatja az embereket amíg +-ba nem tudja verekedni magát. Kár hogy sosem jön össze szegény Little Monkey-nak.
Szerintem csak ő gyökér, a többiek nem. Már véreset hugyozok mert mozog a kő a bal vesémbe a nevetéstől.
Nem tudom mennyi idős lehet de ha 10-12-től több akkor szellemileg nem gyengén lehet visszamaradva. Egyébként ismerek 11 éves csákót aki ebben a játékban cipóra verné.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r #10854 üzenetére
Mert kevesek voltatok.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Armahun #10851 üzenetére
A létszám a teljesség igénye nélkül: SzikoraRobi, Whyleeng, ZeD, Csaszy a két barátjával, Cory, Juszuf, Joe, kereszgyerek, Tomek és én. No meg persze T@lpi és két ismerőse, a fő szervező akinek ezúton szeretnék köszönetet mondani a helyért a priccsért, a kajáért a fuvarért és a szervezésért.
Fényképeket csak én készítettem így nem lettek valami fényesek de aki ott volt annak megadom a linket, a többik jöjjenek el legközelebb.
Egyébként nincs rajtuk semmi komprommitálló.
Jó buli volt, szerintem.
Akit kihagytam volna attól elnézést kérek, nem direkt volt.
[ Módosította: Atlantis ]
-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r #10840 üzenetére
Ja, ja.
-
tupacamaru
veterán
THX a mait.
-
tupacamaru
veterán
A HFC szerója a legjobb amivel eddig találkoztam. Nincs: proxi, EÜ-pakk, pajzs, SW. Gránátok azért vannak.
Van aki közülük sem bírja a gyűrődést de a többségük igen. Ban-t nem sikerült kicsikarnom.
Nyali-fali vége.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #10764 üzenetére
Ja, az lemaradt hogy: Remélem nincs harag?
Ne félj, ez volt az utolsó hogy elolvastam az irományodat, többé nem teszem, és nem is válaszolok rá.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Peti78 #10762 üzenetére
Mégis, kinek is magyarázkodnék itt?
A lényeg, hogy az ellenfél gyenge pontjának kihasználása a győzelem érdekében üdvös.
Kiragadnám ezt a mondatodat a szövegkörnyezetébő. Amikor ezt az UA-zásra írod akkor te nem az ellenfél gyengeségét használod ki, hanem a játékét. Azt hogy egy ütés legtöbbször halálos, azt hogy nem lehet hallani a lépteket, azt hogy 1.3 futás fölött szinte lehetetlen egy tárral lelőna az UA .....kat. Miközben ha valaki kihajolva a sarok mögül, nem gliccselve, lelő, akkor megy itt a rívás, meg az egész alakos duma. De nagyon bánthat a dolog mert nap mint nap felemlegeted. Ha ennyire fáj hogy ebben a gémben ki lehet hajolni a sarok mögül akkor miért nem a PO-val nyomod?? -
tupacamaru
veterán
THX a gammát, szerót.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Richter36 #10448 üzenetére
Én meg ezt nem.
Ez a puska a levegőben valami újkeletű dolog, régen én nem nagyon találkoztam ilyennel. Sőt mostanában olyat is láttam hogy nem a padlón járt az ember hanem sacc/kb 30 centivel fölötte, és így nem tudta fölvenni a pajzsot. Csak pár lépéssel később került vissza a padlószintre.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r #10378 üzenetére
Nem fog. Te lüke.
Zsíros B. Ödön.
-
tupacamaru
veterán
Hogy rázzuk a rongyot,............
-
tupacamaru
veterán
Nem megy ez már nekem, disconnect server-rel nem engedett be.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Depression #10212 üzenetére
Pedig jól csináltad.
Az ellenség zászlóját el kel csorelni. Ha nálad van akkor egy kis ikon is jelzi, és a csapattársaid is látják. Ezután már nincs más dolgod mint elvinni a saját zászlódhoz, ha átmész vele a saját zászlódon akkor lesz egy pontotok. Csak akkor érvényes mindez ha közben a te zászlód még a helyén van, ha nincs ott akkor el kell bújni és megvárni amíg valaki vissza nem szerzi.
-
tupacamaru
veterán
THX gémet, servert.
Minél többen voltunk annál rosszabb lettem.
Valami nem egyenes nálam.
De a csaták té'leg jók voltak.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Depression #10127 üzenetére
Az UAC ki van kapcsolva?? Próbáld már meg úgy. Nekem nem volt semmi gondom Vista alatt, pedig másik partición volt a gém.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Depression #10117 üzenetére
kérem kapcsojja ki...
Biztos hogy jót szedtél le? Mert többféle van. Egyébként Vista-n is mennie kell mindegy hogy hova telepítetted. Nekem ehhez az exe-hez: fearcombat_en_107.exe ez a patch való: fearcombat_update_en_107_108.exe
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #10111 üzenetére
Jön a tavasz!
-
tupacamaru
veterán
THX a gémet.
Már annak aki volt ma MRSA-n.
Még egy-két hét és a PO elmegy a süllyesztőbe!
-
tupacamaru
veterán
válasz
MiAzHogy!!!! #10062 üzenetére
Bakker, én is THX a szervert is.
Ezt az előbb elfelejtettem, hiába csak öregszik az ember.
-
tupacamaru
veterán
Én is THX a gémet.
Hol van a PO ehhez.
Az első pályán a menüből a nyíl bejött a pályára is és ott figyelt a célkereszt közepén.
Sajnos a Fraps-al lopott képen valamiért nem volt rajta a nyílhekk.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r #9991 üzenetére
Írtam hogy engem nem érdekel.
Csak kiváncsi voltam az árra.
-
tupacamaru
veterán
Úgy látom hogy nagyon megcsappant az aktivitás a topikban.
Mindenki úgy várja a szülinapomat mint a Messiást.
-
tupacamaru
veterán
válasz
aranyszőrű #9905 üzenetére
Az nem publikus.
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r #9747 üzenetére
Valamit nagyon elnéztél mert akkor a szülinapom jön.
De mintha 10.-ét írkálnák mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robogó, kismotor
- Spórolós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Ingatlanos topic!
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged