Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Donki Hóte #13 üzenetére
Nem lesz azért 2* annyi.
-
Megrendeled kintről. Én már kezdek belejönni, valami 10 csomag is útban van felém, nehéz leállni mikor ilyen jó árban kapok bármit is, és ugyanaz itt a boltban meg 3 - 4 szeres vagy több árban van. Elég szemét dolog.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
veterán
-
Predatorr
őstag
De nem jön.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
veterán
-
Ricardo
titán
Ahogy nézem a MI band 9 nem ütötte meg azt a küszöböt sem, hogy hír legyen róla.
-
-
lolal
senior tag
Összességében jó lett, de a kamerás rész megint nagyon harmatosnak tűnik. Oké értem én, nem is ez a fő profilja ennek a készüléknek, sőt mi több másodlagos ez a kérdés benne, de legalább egy fejlettebb optika családot megért volna. Ha valaki ezeken felül tud emelkedni, és nem fotózgatás a hobbija, akkor megfelelő választás.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Én megvenném a lamborghinis verziót, de sajnos nem passzol a ferrarimhoz.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
judas13
addikt
Jó
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
hdavid1
tag
Ez tényleg jónak tűnik, viszont ha ide 14T Pro-ként jön, akkor a 8 megapixeles ultraszélest illene lecserélni egy kicsivel jobb szenzorra.
Úgy látszik ezekszerint, hogy aminek Redmi a neve, abba soha nem fog ennél jobb ultraszélest tenni a Xiaomi, hiába felsőbbkategóriás a telefon többi része.
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
Ennyi pénzért jó. Sőt nagyon jó.
-
Graphics
Jómunkásember
CSináltak egy jó telefont, de azért most már én is szóvá teszem, ezen a kamerás részen lépjünk már lassan túl...
50 MP, f/1.7, 23mm (wide), 1/1.56", 1.0µm, PDAF, OIS
8 MP, 119˚ (ultrawide), 1/4.0", 1.12µm
2 MP, f/2.4, (macro)A kijelzőért jár a pont, ott azért igyekeztek kimaxolni a témát, főleg a DC-dimming tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Ha rendes kamerákkal, ufs4-gyel és 3.2 type-c-vel jön a X14T Pro, arra váltok, de ha megint elcseszik 2.0-val, akkor marad a X14 a bugos Samsung helyett.
A hűtés meg még mindig párakamrás."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest