Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
OPiiPO #11578 üzenetére
Lac crado alligátor farok...
Más...egy kis hazai dílerhelyzet....
Tehát nem ez volt elsőre célkeresztben hanem egy pam088
Díler megírja hogy egy csoda az állapot, másfél éve Hantos szervíz 320-as lengés (jajjj istenem) és minden OK, rákérdeztem a járáseltérésre, mert COSC az óra eredetileg, de nem értette, azt mondta majd beállítjuk...Elmentem szakadó esőben, már azzal fogadott, hpgy mégis van egy kis probléma, kissé laza a biztosító kallantyú...ami abból állt, hogy vertikálisan is volt kb 4-5 mm lötyögése és nem fogott semmit visszaesett a koronáról....kérdeztem, hogy ez meg mi akar lenni, azt mondta, majd egy másikról átrakjuk, hozott is egyet, akkor megnéztem nagyítóval...ha láttatok már esztelenül szétpolírozott órarettenetet...na ez az volt...
Utolsó csepp, hogy rárakattam horométerre, mondom nézzünk már egy járáseltérést...már a második helyzetben volt benne vagy 10 mp, mikor is kijött a vezető órás és mondta, hogy hülyeség amit csinálo,k, majd beállítjuk a hordási szokásaimhoz...már mint micsodát kérdeztem...hiszen ekkora járáseltérésnél bárhogy állítja, ha egy kicsit is megváltozik valami, rakok bele heti 5 percet, ami egy COSC nél katasztrófa...
Válasz: Hja kérem ez egy 10 éves óra, újat kell venni...Itt kifordultam az "üzletből" és azon gondolkodtam, vajon Hantos így adta ki a kezeiből ezt a rettenetet, vagy azóta végeztek rajta teljes intubálást szagértő kezek....(?)
-
K.Andras.Vfx
tag
Flx azért olvasni megtanulhatnál. Egy szóval sem mondtam, hogy a Rolex bűnözőknek való, valójában éppen fordítva történt mint ahogy állítod, ugyanis én arról beszéltem, hogy ezek pont hogy nem bűnözőknek lennének valók. Mert rombolja a rolex márka presztízsét. Azt sem mondtam, hogy az omega a legjobb, csak azt, hogy sem a nasa sem az olimpia nem véletlen vált a márka történelmének a részévé.
OPiiOP: Biztos a múltjuk miatt...
-
Az osszes ilyen szponzoracios dolog a penzrol szol nem masrol. Komolyan nem kene senkinek bevennie ezt a svajci oraipar altal gyartott sok maszlagot a plecsnikrol, a dijakrol meg a hiper exkluziv orakrol. Csak azert nyomjak ezt, hogy valami mondvacsinalt okot tudjanak rakni a qrvanagy arcedula moge. Pont igaz ez az Omega-ra, Rolex-re meg amit akarunk. De azert lathatoan van aki beveszi ezeket.
-
K.Andras.Vfx
tag
Azért ők lettek az olimpia időmérői mert anno akkoriban még obszervatóriumokban vizsgálták az órák pontosságát, és az omega volt a világ legprecízebb órája. Ez egyébként egy akadémiai díjjal is járt, 1914 és 1971 között 93 alkalommal nyertek, és 72 világrekordjuk volt összesen. A Constellation órák hátulján is pont ezért van egy obszervatórium 8 csillaggal, kettő csillag egyébként két világrekordot jelképez 6 csillag pedig azt, hogy 6-szor nyertek egymás után zsinórban miután 1945.-ben a genfi obszervatórium bevezette a karóra méretű szerkezetek kategóriáját. Szóval nem a két szép szemükért kapták az olimpiát sem, hanem mert az omega volt a legprecízebb óra, amit nem a cég, hanem az három obszervatórium igazolt, ahol anno vizsgálták az órák precizitását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged