- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ulrik19
tag
Csinálj egy kumulált valószínűségoszlopot (eloszlási függvényt):
40
69
84
93
98
100Majd generálsz egy (lineáris eloszlású) "sima" véletlenszámot 0 és 100 közötti intervallumra. Ezután az fkeres() = vlookup() függvények intervallumkeresésével kiválasztod, hogy melyik esemény következett be a 6-ból és annak mi a kimenete.
-
ulrik19
tag
válasz
mr.nagy #8063 üzenetére
Az interior.colorindex a cella beállított háttérszínét tartalmazza, a feltételes formázás hatására létrejött színt nem. (tehát a cella alapbeállítása van itt)
Sajnos nem tudok olyan egyszerű megoldásról, amivel meg lehet kapni az aktuális színt (tehát nincs a celláknak ilyen tulajdonságuk), persze kerülő úton meg lehet oldani:
a) ha azonos a feltételes formázás minden cellában, akkor nem szín, hanem maga a feltétel alapján összegzed, számolod össze a cellákat, tehát a feltételt "bedrótozod" a makróba
b) általánosabb megoldás, ha visszafejted a feltétel formázás paramétereit a cella FormatConditions alapján, és összeveted a cella aktuális értékével. Itt ahány feltételt állítottál be, annyi dimenziós tömböt látsz (FormatConditions(i), vagy FormatConditions.Item(i), ahol az elemek számát a FormatConditions.Count-ból kapod meg). Ha valamelyik feltétel teljesül, a feltétel háttérszíne lesz a megjelenő szín, FormatConditions(1).Interior.Colorindex, ha egyik sem, akkor a cella alapbeállítása szerinti szín látszik.ez talán lehet kiinduló alap hozzá:
[link] -
ulrik19
tag
pl. ha az első sorról van szó:
E1 = ha(C1>2000000;1;ha(és(B1<>"";vagy(bal(A1;2)="77";bal(A1;2)="99"));2;ha(B1="";3;0)))
nem teszteltem, lehet benne zárójel-hiba.
a "77 vagy 99 és van név" (77 vagy 99) ÉS (van név) alapon van benne, nem pedig 77 VAGY (99 és van név)
Az sem derült ki, mi van akkor, ha több feltétel is teljesül (vagy milyen sorrend szerint legyen kiértékelve a feltétel)
-
ulrik19
tag
vagy megfordítod a gondolatmenetet (ha még lehet), és egy új oszlopban pl. x-szel jelölöd a színezendőket (előrehozandókat), majd feltételes formázással színezel, és ezen új oszlop szerint sorba rendezel.
-
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6865 üzenetére
X / Y * 100, csak a felvezető szöveg félreérthető volt, mivel először X-nek írta a viszonyítási alapot, majd utána X-szel az értékeket és Y-nal az alapot jelölte. (szerintem)
Az Application.EnableEvents = False hasznos volt, nem ismertem. Köszi!
-
ulrik19
tag
válasz
Delila_1 #6862 üzenetére
Én ezt egy globális (sub-on kívül deklarált) boolean változóval szoktam megoldani. Alapban mondjuk IGAZ értékre van állítva. Amikor a felhasználó beüt egy új értéket, elindul a hozzá kötött esemény, melynek az elején megnézem, hogy ez a változó IGAZ-e. Ha igen, akkor továbbfut, ha nem, akkor IGAZ-ra állítom és kilépek a sub-ból. Ha fut tovább a kód, akkor rögtön HAMIS-ra állítom a változót, megváltoztatom a cella értékét. Mivel HAMIS, nem fog lefutni még egyszer ez a kódrészlet. De biztosan van rá szebb megoldás is
-
ulrik19
tag
válasz
Delila_1 #6860 üzenetére
vagy írsz egy cellába 0.5-öt (50%-ot) és csak azzal szorzás
Bár a kérdés szerintem nem ez volt.
Makróval meg lehet oldani. Figyelni kell a munkalap change eseményét, és ha a módosult cella a figyelt tartományban van, akkor lefuttatni egy rövid kódot, miszerint a most beírt számot ossza le egy előre definiált és rögzített cellában lévő értékkel, majd lecseréli erre a módosult cella tartalmát. Amire figyelni kell, hogy ez a felülírás is módosítási eseményt hoz létre, ami könnyen végtelen ciklusba fut... Sajnos most nincs időm megírni, de biztosan lesz rá válasz valakitől
-
ulrik19
tag
válasz
WildBoarTeam #6845 üzenetére
No igen. Bár ha ez a "hivatalos" megoldás, akkor nem látom túl sok értelmét a feladatnak. Mert ennyi erővel azt is mondhatnám, hogy az A2-be beírom a 3-at, formázom db-nak (3 db), majd ezt a cellát másolom A1-be. (az =A2 képlet is másolja a formátumot) Mert tulajdonképp magát az A1-et nem formáztuk így sem
Egyébként láthatnánk a többi feladatot is. Kíváncsi vagyok, hogy mi volt még
-
ulrik19
tag
válasz
WildBoarTeam #6842 üzenetére
gyanítom (ill. remélem) van azért valami szebb megoldás is rá
(apró hibajavítás: az & nem operandus, hanem operátor
)
Nekem az fura még, hogy nem B1 van a képletben, hanem B$1. Ennek vajon mi lehet az oka? A feladatban kell másolni a képletet?
-
ulrik19
tag
válasz
WildBoarTeam #6738 üzenetére
A for ciklusnál a törlés azért lehet problémás, mert ha törlöd pl. a 10-est, akkor a "helyébe lép" a 11-es. (Hiszen így is marad a sorban 10 elem). Mivel ezután Te a 11-est törlöd (for ciklus), értelemszerűen újabb előrecsúszás lesz. Vagyis mire a 14-hez érnél, már nincs is 14-es a korábbi törlések miatt.
1) for ciklus, de visszafelé (pl. sheets.count megadja elvileg a munkalapok számát)
2) while ciklus -
ulrik19
tag
válasz
WildBoarTeam #6720 üzenetére
Szia!
a 4. példánál szerintem január 30-cal számol, ezért van hiba.
-
ulrik19
tag
válasz
Forza_JUVE #6684 üzenetére
mentsd el pl. csv formátumban (mentés másként/lent pedig válasszad ki, hogy .csv)
-
ulrik19
tag
válasz
Forza_JUVE #6683 üzenetére
rakd ABC sorba az adott oszlopot, így az egyformák egymás után jönnek. Vagy csinálj irányított/autoszűrőt erre az oszlopra.
-
ulrik19
tag
válasz
Forza_JUVE #6653 üzenetére
B2-be: FKERES(A2;$D$2:$E$7;2) vagy angol verziónál VLOOKUP(A2,$D$2:$E$7,2)
-
ulrik19
tag
válasz
zsotesz81 #6646 üzenetére
tegyetek az összpontszámhoz egy korrekciós értéket:
pl: ha A1 az összpontszám, akkor =A1+sor(A1)/1000
majd a cellaformázásnál vegyétek le a tizedesjegyet (1000 helyett lehet bármi, de a lényeg, hogy a sorszám/1000 ne menjen 0,5 fölé)így ha lesz is két pl. 5 pontos, az egyik 5,001 a másik mondjuk 5,003 lesz (bár 5-nek fog látszódni mind a kettő), viszont az fkeres külön-külön fogja kiértékelni, "kerekítés" nélkül.
persze ha abból indulok ki, hogy lehet fél pont is, akkor úgy is lehet formázni a cellát, talán nem lesz akkor sem gond a korrekcióból, legrosszabb esetben 1000 helyett 10000-t tesztek bele
-
-
ulrik19
tag
válasz
Delila_1 #6617 üzenetére
Én igen
Próbáltad irányított szűrővel, ezzel egy megadott helyre lehet kiírattatni a találatokat. De nekem valamiért nem sikerült a jó megoldást kicsiholnom belőle.
A megadott feltétel:
=HA(HIBA(SZÖVEG.KERES($B$1;A5));HAMIS;SZÖVEG.KERES($B$1;A5)>=1)ahol B1-be lehet írni a keresendő kifejezést, a lista, amiben keresni kell: A5-től indul
Sosem használtam még ezt a funkciót, a súgó alapján próbálom csinálni, de nem jó a végeredmény... Gyanítom, hogy a feltétel a rossz. Szerinted?
-
-
ulrik19
tag
Ha a keresett szövegdarabbal kezdődnek a vizsgálandó cellák, akkor talán az ABC-rendezéssel és az algoritmus kicsi átalakításával némileg gyorsítható.
illetve ha pár kiértékelést átalakítasz (de ez nem biztos, hogy gyorsít, sosem teszteltem)
pl.
meddig = 50000 ' persze ezt kiszámolni valahogy előtte, pl. darabteli()-vel
For i = 9 to meddig
If InStr(1, Cells(i, 1), "MOVE_L1_L1") > 1 Then
Cells(x, 3) = Cells(i, 1)
x = x + 1
End If
Next i -
ulrik19
tag
alsó érték:
{=INDIREKT(CÍM(SOR(B2);MAX(HA(B1:L1<=A2;OSZLOP(B1:L1);OSZLOP(B1)))))}felső érték:
{=INDIREKT(CÍM(SOR(B2);MIN(HA(B1:L1>A2;OSZLOP(B1:L1);OSZLOP(L1)))))}mindkettő CSE-képlet!
Ahol:
B1:L1 az értékek tartománya, ahol keresni kell az A2-ben lévő számot (B1: első adat, L1: utolsó adat), valamint a B2 az értéksor első eleme.Aztán olyan interpolációt illesztesz rá, amilyet csak szeretnél
-
ulrik19
tag
az x tengely feliratait nem számként kezeli, hanem csak feliratként, az üres cellákat nem is veszi figyelembe.
tehát az adatsor első elemét az első x címke fölé teszi, a második elemet a második fölé (akkor is, ha egyébként az pl. -45-nél lenne)
tehát pl. -90-nél a 3 adatsor első elmei: 7.7, 7.5, 6.8
-
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6553 üzenetére
Köszi, érdekes feladatok
Nagy arccal belenéztem a 3. korcsoport 3. körébe... aztán hirtelen váltottam, és átfutottam a kicsikhez
Hát igen, ebből látszik, hogy nem tanultam programozást. Mármint csak magamtól. Arra is rájöttem, hogy baromira kell figyelni a feladatra, mert hajlamos vagyok átsiklani egy-egy "apró" részleten
vagyis inkább
Tudom, blama kérdés, de ezeket a feladatokat milyen gépeken, milyen programnyelven és milyen fordítóval szokták csinálni? A .pas alapján pascal-nak gyanítom. A .c meg a c-re utal, de annyira már nem vagyok jártas, hogy tudjam, mi is a kapcsolat a kettő között. (vagy a .c itt mást jelent).
Érdekes, hogy a programozói versenyeken mennyire nagy szerepe van a statisztikának (néztem a 24 órás programozói verseny feladatait). Tetszett ezekben, hogy a "hülye feladatok" mögött igazából valóságos dolgok vannak: öröklődés, gének, genetikai valószínűségek.
A sakkos feladatot még nem találtam meg.
-
ulrik19
tag
-
ulrik19
tag
válasz
A_ScHuLcZ #6551 üzenetére
itt a makró hozzá:
Az adott sheet B2-be kell írni a kiválasztott könyvtár nevét, pl. c:\ (fontos, hogy \ legyen a vége). A kód az A3-tól lefelé soronként kiírja a fileokat és könyvtárakat (de azokat nem válogatja szét, abc sorrendben nézi)Public Sub dirlist()
Dim konyvtar As String
Dim fajlnev As String
Dim i As Integer
konyvtar = Cells(1, 2)
i = 3
Range("A3:A65000").Clear
fajlnev = dir$(konyvtar & "*.*", vbDirectory)
Do While (Len(fajlnev) > 0)
' See if we should skip this file.
If Not (fajlnev = ".") Or (fajlnev = "..") Then
Cells(i, 1) = fajlnev
i = i + 1
End If
' Get the next file.
fajlnev = dir$()
Loop
End Sub -
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6543 üzenetére
nálam így áll egyelőre a feladat megoldása:
E2, mint segédcella:
E2: {=SZUM(HA(A2=$A$2:$A$15;HA(B2=$B$2:$B$15;$C$2:$C$15;0);0))}
D2: {=INDIREKT("B"&MAX(HA(A2=$A$2:$A$15;HA($E$2:$E$15=MAX(HA(A2=$A$2:$A$15;$E$2:$E$15;0));SOR($E$2:$E$15);0);0)))} -
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6548 üzenetére
Szia,
az a fura, hogy nem úgy kezeli a keres()-t, mintha ismeretlen függvény lenne (mint pl. blabla()), hanem feldob egy üzenetet, abban jelzi, hogy érvénytelen, a cellaszerkesztésből ki sem lehet lépni addig, amíg benne van... érdekes.
-
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6543 üzenetére
Szia,
van tipped, hogy nálam miért dob hibát a KERES() függvényre?
(azt írja, ez a függvény érvénytelen)
Másrészről a megoldásodhoz: mi van akkor, ha egyazon ügyfél két azonos típusú hitelének (pl. 6-os ügyfél hitelkártyái) összege külön-külön kisebb, mint egy másik hitele, de a kettő összege már nagyobb?
-
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6518 üzenetére
"CSE-nél természetesen 0-nak veszi". Miért? Mármint miért természetesen? Persze jobb ez így, de az excel alapfüggvényeknél miért van másképp, mint itt?
Az egyenlőséget a CSE-nél =0 esetére írtam (vagyis csak arra szerettem volna utalni). Természetesen a darabtelinél = esetén nem számolja bele (még 0-nál sem)
-
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6515 üzenetére
Rosszul fogalmaztam szerintem.
Most picit másképp.
Tehát, amikor megadsz egy ilyen feltételt: >5, <8 vagy <>10, akkor 99.9%, hogy Téged csak a számok érdekelnek. A < és > esetén semmi gond, nem kerülnek bele az üres cellák. Viszont <> esetén előfordulhat. Vagyis figyelni kell rá.
Az = pedig a CSE-nél jött elő, ugyanis a <>0 (vagy éppenséggel =0) feltételre az üres cellákat 0-nak értékeli ki. (de ha nem üres, hanem szöveg a tartalma, arra hibát jelez).
Szóval figyelni kell
-
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6513 üzenetére
Szia!
mea maxima culpa... Ezt nagyon benéztem, bocs... "kisebb" helyett "nagyobbat" olvastam, de hogy miért, nem tudom
hát, van ez így
-
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6510 üzenetére
Szia,
ez nem egészen így van. Nálam legalábbis (excel 2000).
Ugyanis a Te általad írt példánál maradva, igenis csökkenti a darabszámot egy a kritériumnak megfelelő cella törlése.
Annyiban érdekes a dolog, hogy az üres cella egyik számmal sem egyenlő, de nem nagyobb/kisebb egyetlen számnál sem. Vagyis < , > esetén nem számolja bele, de <> és = esetén igen.
-
ulrik19
tag
válasz
DeFranco #6507 üzenetére
Igen, én is épp ezt akartam írni, a rövid leírása szerint csak a nem üresekkel foglalkozik...
Ettől függetlenül szerintem semmivel sem bonyolultabb, összetettebb egy kivonás, mint anélküli megoldás.
Itt egy picivel még rövidebb képlet hozzá
grátisz...
{=SZUM(0+(A1:A10<>0))}(fogalmam sincs egyelőre, hogy a logikai IGAZ miért nem 1, ha a 0+IGAZ=1 és 1*IGAZ=1 már teljesül...)
-
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6499 üzenetére
én is erre a képletre gondoltam először
de csak azért, hogy legyen alternatíva:
CSE-képlet!
=SZUM(HA(A1:A8<>0;1;0)) -
ulrik19
tag
válasz
mr.nagy #6453 üzenetére
szöveges mezővel (szerintem) nem fog működni.
ellenben ha dátumot teszel be (mondjuk mindig az akció kezdetét), akkor pl. minimum-ot hozzárendelve, ott lesz a keresett érték.de csinálhatod azt is, hogy külön-szeded a dátum1/dátum2 formátumot két oszlopra, mindkettő külön adatmező lesz (dátum formátumban), majd a pivotba is így teszed be őket egymás mellé (szintén minimum, vagy maximum függvényt illesztve rá)
-
ulrik19
tag
válasz
ulrik19 #6428 üzenetére
természetesen a K oszlop helyett J kell bele... (a képlet-kommentezés után töröltem egy oszlopot...)
szóval pl. D4 képlete:
=HA(VAGY(A4>$J$6;B4>$J$7;C4>$J$8;A4+B4>$J$9;B4+C4>$J$10;A4+C4>$J$11;A4+B4+C4>$J$12);"hiba";"")
megnézi valamennyi lehetséges kombinációt a kapacitásoknál.
-
ulrik19
tag
válasz
mr.nagy #6411 üzenetére
egyelőre nem nézegettem meg jobban a kódod, de nem értem, hogy kerül a képbe a windows objektum. Ne keverd a workbooks-szal.
Persze azt nem tudom, hogy függ ez össze azzal, hogy egyik gépen megy, a másikon meg nem. (lehet, hogy valamelyik hiányolja a névnél a .xls kiterjesztést? esetleg túl hosszú a filenév, és valamiért dos-osként kezeli 8.3 módon?)
egyébként csatlakoznék a kód tömörítésére tett javaslathoz.
-
ulrik19
tag
Sajnos (?) a VB elég rugalmasan kezeli ezt a témakört. abban sem vagyok biztos, hogy a dim x, y as string esetében x és y is string lesz-e,nem csak y. (és x meg variant)
Viszont ha ezzel lenne a gubanc, akkor már korábban is jelentkeznie kellett volna.
Ha a kódban nem történt változás, valamint ugyanazon a gépen, ugyanazzal az excellel lett megnyitva, de más adatokkal, akkor az adatokkal van a "hiba". Pontosabban ott kell keresni ennek a hibának a forrását. (pl. vlookup-nál a hibajelzést: #missing)
Nálam ilyen esetben szintén ugyanez a hiba jött elő. Ami megoldódott az cells(x,y).Text alkalmazásával.
-
ulrik19
tag
de az adat változó nem integernek van deklarálva?
én sosem szerettem az adat=cells(x,y) megadást, mert ez jelentheti magát a cellát, mint objektumot. (tudom, elvileg a .value a default tulajdonság, de akkor is)
szóval én ezzel kezdeném, de nem biztos, hogy ez a hiba forrása:
dim adat as string
ill.
adat=cells(x,y).value -
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6358 üzenetére
Oké!
csak emiatt kérdeztem:
de a megoldásnak olyannak kell lennie, hogy ha bármely kiinduló adat változik, akkor a táblázat továbbra is az eredeti elvárásoknak megfelelően működjön -
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6352 üzenetére
Azért az még érdekelne, hogy az ABC sorrendiség adottságnak tekinthető?
-
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6347 üzenetére
Értem. Akkor Delila megoldása jó (feltételezve az ABC rendezettséget)
-
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6346 üzenetére
Az ABC sorrend az alapfeltétel (adottság) volt?
Mármint, hogy az adatok településnév szerint vannak sorbarendezve.
-
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6343 üzenetére
hali,
akkor nem értem:
a bü egyértelműen azonosítja bük-öt, vagy nem?
ha igen: miért sárga alap piros betű
ha nem: miért zöld bük sora, és miért szerepel a neve B1-ben?bü esetén miért pont bük zöldül (micsoda szókép
) miért nem bükkakármi?
-
ulrik19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6338 üzenetére
a javított #6337 sem? melyik elvárásnak nem felel meg? valószínűleg nem teszteltem minden lehetséges módon
-
ulrik19
tag
válasz
ulrik19 #6336 üzenetére
most nézem, nem is jó... nem kezeli jól a bü - bük - bükk "problémát"
na, akkor még dolgozom rajta
így jónak tűnik
B1 CSE képlete:
=HA($A$1="";"";HA(SZUM(HA(BAL(A4:A1000;HOSSZ($A$1))=$A$1;1;0))=0;"";HA(SZUM(HA(BAL(A4:A1000;HOSSZ($A$1))=$A$1;DARABTELI($A$4:$A$1000;A4:A1000);0))=SZUM(HA(BAL(A4:A1000;HOSSZ($A$1))=$A$1;1;0))^2;INDIREKT("A"&MAX(HA(BAL(A4:A1000;HOSSZ($A$1))=$A$1;SOR(A4:A1000);1)));HA(SZUM(HA(A4:A1000=$A$1;DARABTELI($A$4:$A$1000;A4:A1000);0))>0;INDIREKT("A"&MAX(HA(A4:A1000=$A$1;SOR(A4:A1000);1)));"")))) -
ulrik19
tag
válasz
ulrik19 #6334 üzenetére
hmmm, nagyon be akartam biztosítani a bővítési lehetőséget (65000 sorral)
amennyiben lejjebb viszem, pl 1000-re, elég gyors (és egy jó ideig elegendő a mennyiség is)így B1 CSE képlete:
{=HA($A$1="";"";HA(SZUM(HA(BAL(A4:A1000;HOSSZ($A$1))=$A$1;1;0))=0;"";HA(SZUM(HA(BAL(A4:A1000;HOSSZ($A$1))=$A$1;DARABTELI($A$4:$A$1000;A4:A1000);0))=SZUM(HA(BAL(A4:A1000;HOSSZ($A$1))=$A$1;1;0))^2;INDIREKT("A"&MAX(HA(BAL(A4:A1000;HOSSZ($A$1))=$A$1;SOR(A4:A1000);1)));"")))} -
ulrik19
tag
válasz
Delila_1 #6331 üzenetére
ez pedig az én verzióm.
meglehetősen lassú, de szintén nem használ segédcellákat
B1 képlete (CSE képlet!)
{=HA($A$1="";"";HA(SZUM(HA(BAL(A4:A65000;HOSSZ($A$1))=$A$1;1;0))=0;"";HA(SZUM(HA(BAL(A4:A65000;HOSSZ($A$1))=$A$1;DARABTELI($A$4:$A$65000;A4:A65000);0))=SZUM(HA(BAL(A4:A65000;HOSSZ($A$1))=$A$1;1;0))^2;INDIREKT("A"&MAX(HA(BAL(A4:A65000;HOSSZ($A$1))=$A$1;SOR(A4:A65000);1)));"")))}
illetve mellékelem a színezést:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest