Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok!
"Az A2- A12 cellába írja be az alábbi számokat:
24, 12, 79, 32, 104, 54, 254, 46, 9, 124, 43"Erre van valamilyen spéci beillesztés? Vagy be kell írkálni őket? Olyan opciót találtam, hogy szövegből oszlopok, de ugyanezt nem tudom eljátszani sorokkal.
-
Fboy
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Rájöttem, hogy ez nekem nagyon bonyolult ez a makrózás

Helyette megoldottam diagrammal (tudom, favágó módszer), úgy hogy a diagramm hátterének a választott térképet raktam be, a diagramm elemek körök, a méretüket pedig egy táblázatból választom ki, a diagrammon pedig szabadon rakosgathatom.
Azért köszi a fáradozást.
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
egy olyan feladatom lenne, hogy egy alaprajzon/térképen kellene elhelyeznem köröket, amik az épületek értékét szimbolizálják. Tehát a kör területe akkora legyen, mint az épület értéke.
Ezt megtudom oldani valahogy excelben, úgy hogy egy táblázatban leírom az épület nevét és a hozzátartozó értéket vagy egyéb módon? -
Fboy
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem fogalmaztam elég pontosan, így megtudom oldani. De egy vonaldiagramot szeretnék és azt akarom, hogy folytassa a vonalat a másik munkalapon lévő adatokkal. Azért, kösz
-
Fboy
aktív tag
Diagramnál lehetséges, hogy a forrásadatokat több munkalapról válasszam ki? Nem akar sikerülni és a súgóban sem találtam

-
Fboy
aktív tag
Helló,
Olyan problémám lenne, hogy másolni akarok cellákat, majd beszúrás/másolt cellák opciót választom, hogy ahova beilleszteném egy sorral eltolja az ottlévő cellákat.
Csak miután beillesztem ezzel a módszerrel, nem tudom megismételni, újból ki kell jelölni a másolni kívánt cellákat. Erre nincs valami megoldás? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50