Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batmanéhes
tag
válasz
cipolly
üzenetére
most egy gyors gugli után valami olyasmit tudnék elképzelni, hogy =subtotal + 1 ésvagy max (előtte sorok) + 1 kombinációja.
azaz hogy minden egyes cikkszám mellett a segédoszlop cikkszámonként eggyel nő.
de lehet hogy rosszul gondolom, meg nincs is excel nálam, csak láttam hogy subtotal az figyeli a filtert.
-
ny.janos
tag
válasz
cipolly
üzenetére
A feladat megoldásához arra lenne szükség, hogy a szűrést követően rejtett cellák a képletben ne szerepeljenek. 1 függvényt ismerek, ami képes ilyenre (összesít /aggregate/), de abban nincs olyan beépített függvény, amit jelen feladatra alkalmazni lehetne (vagy én nem tudtam rájönni).
De a fórumon több profi exceles is van, lehet ők tudnak segíteni.Fentiek miatt én csak azt tudnám javasolni, hogy feltételes formázás helyett a segédoszlopod alapján szűrd le a táblázatot (külön 0-ra, külön 1-re) s magad színezed a cellákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HP omen 17-w131ng bontva
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50