Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haribo
csendes tag
Még konkrétabban: Létrehoztam egy listát Pl:Józsi, Péter, Kata, Klára
Aztán létrehoztam egy kombi panelt az Űrlapok eszköztár segítségével.
Ezután a létrehozott kombi panel bemeneti tartományának megadtam a fenti listát, cellacsatolásként pedig egy tetszőleges üres cellát.
Mindezzel azt szerettem volna elérni, hogy ha a kombi panelen kiválasztom mondjuk a Klára nevet akkor ezt a nevet írja be a definiált(cellacsatolás) üres cellába. Ehelyett azonban az történik, hogy csak a listában elfoglalt sorszámát írja az excel a cellába: Józsi=1, Péter=2 stb.
Remélem érthető volt, ha nem létrehoztam a fenti példát egy fájlban amit átküldenék bárkinek aki segíteni tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50