Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makrót meg lehet hívni billentyűkombinációval is, de nem ez a probléma. A feladat olyan módon nem megoldható, ahogyan a probléma fel volt vetve. Vagyis nem lehet azt megoldani, hogy ha valaki beír egy cellába valamit, auotmatikusan az legyen a sheet neve. Csak úgy lehetne, hogy utána megnyomna egy parancsgombot vagy billentyűkombinációt. Egyébként lehet a sheetekre a nevük nélkűl is hivatkozni szerintem, méghozzá kollekcióval (collection).
-
lapa
veterán
azért nem eszik olyan forrón a kását ismerni pár dolgot benne meg érteni hozzá nem ugyanaz. mindenesetre igen megtisztelő, még ha nem is igaz. télleg nem vágod esetleg ezt: Bővebben: link ? a run parancs benne van a súgóban, de nem bírtam kiokosítani mit is kéne csinálni.
a feladathoz: egyébként nagyjából ennyi nálam is. talán annyit tudnék még hozzátenni, hogy a sheets-re lehet indexxel is hivatkozni: sheets(2) a második fület jelenti. mondjuk én még sose használtam, mert ha berakok útközben még egy fület az elejére, akkor ugrott a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50