- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Szia!
Nem is számítottam a kérdésemhez képest ennyi idővel később érkező megoldásra, de nagyon jó, hogy így történt.
A helyzet az, hogy az angolhoz láma vagyok, így az általad írt képletet a táblázatomba bemásolva próbáltam megérteni annak működését. Az első megoldást sikerült felfognom azt hiszem.A második képlet 0 eredményt hoz, gondolom valami hiba van a képletben, de egyébként sem vagyok biztos abban, hogy fel tudnám fogni, hogy ott mi és miért történik.
De nem is baj, az első megoldás bőven elegendő a számomra, mellesleg sokkal profibb, mint az én megoldásom, mivel az adatoknak ez esetben (ha jól sejtem) nem kell sorba rendezettnek lenniük.
A kérdés már csak az, hogy ez a megoldás (KERES függvény) mennyire használható olyan esetben, ha a cikkszámok számossága 100-as, netán 1000-es nagyságrend, és mindegyik cikkszámhoz több időszaki ár tartozik. Ez esetben ugye a függvény tömb részeinek sok száz, vagy sok ezer relációt kell vizsgálnia. Vajon bírni fogja a processzor? Vagy van esetleg ilyen szintű korlátja a tömb függvényeknek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.03
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest