Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• négynevű

újonc

Az igaz, hogy az optimalizálás nincs a helyzet magaslatán de az is biztos, hogy egy csomó ember egy frissen megjelent játékot akar a lehetőségekhez képest maxon futtatni egy 5-6 éves akkori középkategóriás gépen és, ha ez nem sikerül akkor jön a negatív értkelés. Játékpiac teljesen elesettnek tűnik. Egyik részről, hogy a félkész játék megy ki, másik részről az a játékos akit fent említettem. De ez a húzás amit a játékkal csináltak szerintem egy kicsit gusztustalan, ha nem úgy megy ahogy akarom akkor majd teszek ellene de ez legyen az én döntésem és ne másé... Speciel egy RX 6700XT ezzel a felskálázással nem tud normálisan mit kezdeni (vagy hibás a kártya :W ). Haj, fű, árnyékok, távoli háztetők egyszerűen glitchelnek, bár több az fps (nem csak ennél a játéknál van ez a hiba). Egy i5 10400 + RX 6700XT med-high beállítások mellett teljesen vállalhatóan viszi, kivéve a fent említett problémát. Egyébként a termék meg teljesen szórakoztató!

Új hozzászólás Aktív témák