- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k5.20
senior tag
Ma beleszaladtam én is egy semmibe...érintés után felugrott a kártya képe, de nem vont le, és nem is üzent semmit...
A frissítést megcsináltam és azóta már 3-szor fizettem is, minden rendben volt....annyi érdekességet leszámítva, hogy egyszer sem kért PIN-kódot...még 30.000-nél sem... -
k5.20
senior tag
A simple nálam ezt éppen nem csinálta még, de amiért nem szeretem:
fizetéskor feloldom a készüléket - ujjlenyomat - majd érintem.
Ezután, és ennek ellenére MINDIG kér egy újabb érintést, amikor a fizetés megtörténik.
Hiába kerestem bármit a beállításokban, erre nem találtam megoldást.
A simple nálam ezért nem annyira nyerő.A gránitnál: feloldás, 1 érintés - "oszt joccakát".
(bár itt az van beállítva, hogy zárolt állapotban is lehessen vele fizetni, de ez eddig nem működött, mindig fel kell oldanom - igaz, az utolsó frissítés óta nem próbáltam) -
k5.20
senior tag
válasz
lord.lakli #942 üzenetére
Köszi a választ, az az igazság, hogy többször és több helyen is előfordult, így valami másra gyanakszom.
-
k5.20
senior tag
Aki tud segítsen (köszi):
Mate 9 - simple - érintő fizetés.
Fizetés előtt feloldom a telefont ujjlenyomattal - érintek - aztán még egyszer érinteni kell (ha jól emlékszem akkor is kér azonosítást). Tehát működik, csak kétszer kell érinteni.
Beállításokban nem találok semmi erre vonatkozót, jó lenne a feloldás után csak egyszer érinteni!
Javaslat? -
k5.20
senior tag
...a Gránit Payjel és pontosan ugyanúgy bekorlátoztad magad, mint a Mobiltárcával - hiszen csak az ő kártyájukkal megy...
A Mobiltárcát kezdettől használóként jelzem: nem azzal van a baja senkinek, hogy melyik bank a szolgáltató.
A gond az, hogy a készülék származása és szoftvere is feltétel az OTP esetében, amin a szolgáltatást használni akarod.
Tehát, aki használni akarja 2 irányban is elkötelezett kell legyen. Szerintem ezért nem is hozhatott igazi áttörést ez a megoldás és ezért érhet el szélesebb köröket majd a Gránit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest