- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
válasz
viktorhu #1412 üzenetére
Ez csak egy minor upgrade volt.
Előtte főverzió váltásnál (OOS 7->8) SEM kellett, működött az rendesen. Az OP3 operációs rendszerét 1.5 havonta frissítik, eszem ágában sincs fr-t csinálni ilyen időközönként a telefonon. Amellett a hiba az volt, hogy a lakcímem volt neki rossz, ami - szerintem - független az op rendszertől.
Ma reggel változott a menü:
Megjelent egy Simple kártya az alkalmazásban, amit viszont most aktiválni nem lehetett. (Ezen kívül csak a törlése volt lehetéges.)Kb egy órája kaptam egy üzenetet az Ügyfélszolgálattól:
"Tisztelt Felhasználó!
Szíves elnézését kérjük, amiért egy egyedi technikai hiba miatt nem volt lehetősége az alkalmazásban Simple kártyát rögzíteni.
A hibát javítottuk, a Simple kártyaigénylést lehetővé tettük az Ön számára az alkalmazásban.
Bízunk benne, hogy a Simple kártya igénylése ezúttal sikeres lesz és a jövőben elégedetten veszi igénybe szolgáltatásainkat, melyekkel szíves rendelkezésére állunk.
Tisztelettel: ....."
Ebből kiolvasható, nekik volt hogy egyedi technikai hibájuk.
Erre - most utoljára - töröltem a használhatatlan Simple kártyát, és újat igényeltem.
Kíváncsi leszek, mert ha az van amit írtak, akkor az új kártya hamarosan megjön és működni fog.
Ellenkező esetben nem foglalkozom többé a Simple-vel. Ezt sajnálnám, mert jónak tartottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Delta Force (2024)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest