- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Nekem mondod?? Egy időben már konkrétan bármilyen VGA-t sem lehett kapni, és konzolt is vitték bányászni meg a laptopokat is. A GTX950-em majdnem elment 65-ért, csak azért nem adtam oda, mert rájöttem, hogy konkrétan semmilyen VGA-t nem tudok a helyére venni, annyiért tuti nem, de még többért sem.
Biostar nekem is alaplapgyártó, de én tudtam, hogy gyárt AMD VGA-kat is.#62 nexplo : egy normális világban nem lehet eladni őket ennyiért. Mondjuk 20 éve egy 6 éves kártyának már csak a múzeumba lett volna értéke, ma meg még azért egy 8GB-os RX580-al azért el lehet lenni. (és nem kell hozzá 48GB RAM sem, csakhogy minimálisan ontopic legyek).
A Soháról meg annyit, hogy amikor 20 ezerért dobozos újan vettem boltból 1030GT-t ügyfélnek, akkor nem gondoltam, hogy két év múlva verejtékezve túrom az aprót, hátha lenne legalább egy 40 ezer alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest