- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falcon Heavy
csendes újonc
https://prohardver.hu/hir/intel_ujabb_amd_radeon_szerelt_termek.html, ez is erdekes lehet.
-
Falcon Heavy
csendes újonc
válasz
SunMount3r #50481 üzenetére
Van esetleg olyan verzio a KODI-bol, amibe mar minden bele vannak integralva ezek?
Patice: attol, hogy nem csinalnak tobbet BR olvasot, attol meg gyarthatnak mediaplayereket. Szoval a RIP egyelore csak a lemezeknek szol, nem az OPPO-nak.
-
Falcon Heavy
csendes újonc
Sziasztok,
Med600 utodjat keresem 4k HDR tv-hez. Szeretnem ha mindent vinne kadenciahelyesen a regi SD avi-tol (xvid,divx) kezdve a 3D MVC es 4k HDR-ig. Korbejartam a medialejatszo temat, de nem vagyok meggyozodve sem az amlogic S905X-es, sem a Zidoo X9S/X10 dobozokkal kapcsolatban, igy nezegettem az inteles NUC-okat.
Meretben teljesen jo lenne, de az intel IGP-tol nem sokat varok, meg amugy sem AMD. Itt jon kepbe a Ryzen 2400g ([link]). A kovetkezo kerdesek merultek fel:
- milyen OS-t?
- milyen lejatszot, ami letjatszik halozatrol mindent? Win10+MPCHC, a 3D-re meg vmi crackelt PowerDVD? Vagy tudja a 3D-t az MPCHC is?
Letoltottem egy 17es Kodit winre, hogy ismerkedjek vele kicsit, viszont itt az asztalin a 3D tartalmat nem tudom kiprobalni, mert nem 3D-s a monitorom. A tobbi filet vitte halozatrol rendesen.Libreelecet megsem raknek fel, tudnam hasznalni a win-es kornyezetet masra is, mint filmlejatszas.
Szoval lenyeg a legyeg: ki hogy oldotta meg a szoftveres oldalat a kompromisszummentes lejatszasnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest