- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
UsagiYojimbo #6441 üzenetére
tegnap felrakam egy xp-t. most már be tudtam állitani a 1920x1080-as felbontást.
de!
a tv-n az egész el volt csúszva és az automata hiába probálkozott, nem tudta beállítani a helyére a képet. kézzel szintén nem sikerült.
most vagy a tv vga bemenet ilyen béna vagy a 2700 forintos vga kábelből hiányzik egy kis anyag. sztem az lesz, hogy veszek egy dvi-hdmi kábelt, és lesz ami lesz.
találtam is 2600,- körüli áron.
csak még azt nem tudom, hogy hangot hogy fogok csinálni, mert egy hdmi mellett sincs külön hangnak bemenet. a menüben, pedig eddig max lekapcsolni tudtam a hangot, variálni nem.
az alaplapom meg valószinűleg nem tud dvi-n is küldeni hangot. ilyen opciót sem találtam még se a biosban se a driver tulajdonságai között.. / asus a8n-vm csm/ -
sziasztok!
én is htpc épitésén töröm a fejemet. jelenleg a meglévő eszközöket tesztelem több kevesebb sikerrel.
az első problémám, hogy nem tudok 1920x1080-as felbontást beállitani.
ehhez adott egy asus a8n-vm cs alaplap, melynek a vga csatiját használom a tvhez szintén vga csatlakozón.
a chipset nforce 430 6150-es gpu-val.
a felbontásról a következőt találtam:ntegrated GeForce 6 GPU
High Definition Video Processing, max. resolution 1920 x 1440 for RGB display
Dual VGA output: DVI-D and RGB (*DVI-D can not be converted to output RGB signal to CRT.)sajnos nem nagyon értem. a tv-men a vga csatit használhatom full hd modban??
a kijelző tudja. egyébként a tv egy samsung le40b550.
mit jelent ez hogy 1920x1440 for rgb display. hogy kell összekötnöm a tvt a pc-vel??
vagy vegyek egy dvi-hdmi kábelt inkább? csak akkor a hanggal leszek bajban, mert egyik hdmi bemenet mellett sem találtam még line in csatit a tvn..a másik problémám az xmbc:
nagyon igéretesnek tűnik számomra csupán az a bajom, hogy mikor elindult akkor kilóg a képből, és az oldalsó menüfeliratok eleje is le van csúszva. probáltam a beállitásokat is kicsit átnézni, de sajnos nem férnek ki a tvmre
lehet hogy összefügg ez a probléma az előzö problémámmal??
a progi lehet hogy full hd felbontással indulna, de a windowsom csak 1600x1200-at enged max beállitani.szerintetek?? érdemes ezzel az alaplappal próbálkoznom? vgat nem akarok venni nagyon bele ha 1 mód van rá.
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest