- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macimeister
aktív tag
A rendszer szempontjából tutira kikapcsolgatok minden olyan ficsört ami nem fog kelleni. Ezt kezdtem el olvasgatni és jó pár dolog van benne ami hasznos és egy ilyen rendszer működéséhez valóban nem létszükséglet
-
macimeister
aktív tag
-
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg a A330ION lapon kívül ár/érték arányában létezik másik lap is ami megbirkózik a hd filmekkel, felszereltségében hasonló, de esetleg olcsóbb? Mostanában kezdtem el olvasgatni a témában és még nincs teljesen letisztulva az összkép a fejemben. Mint ha olyasmit is olvastam, hogy az ION lapokhoz az XBMC külön rendszert írt, hogy még tökéletesebben kezelje a dolgokat? Mennyire igaz ez? Ha pl valamiféle brazos t választanék az is gondnélkül menne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged