- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dane
senior tag
válasz
Dr Smoke #1467 üzenetére
Van egy ilyenem otthon, de meg sem fordult a fejemben hogy fektetve is belemennek a meghajtók
Asszonynak vettem én is olyan 6k körül táppal (Delta 365W ). Szinte hangtalan és 24 pines a tápcsatija.
A hülyének is megéri.
Bár egy kicsit barkácsolni kellett vele, de megoldottuk!! -
bizi990
senior tag
válasz
Dr Smoke #1465 üzenetére
Gyárilag ilyen? Nagyon kasa!
Anno pedig néztem is egy ugyanilyet, csak 2 5,25-ös hellyel, ha tudom, hogy a hármas fordítható lehet ilyen lenne. Nekem most egy ibm desktop házam van annak a szerelése is nagyon tuti, csak az se kimondott htpc házPersze nem is sok10e pénz...
Balinov: jah, csak ahol gyerekek is vannak, ott már nehezebbRégebben szerverben találkoztam álló cd-vel és szörnyű volt 'bepattintani' a tartók közé.
bizi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One mobilszolgáltatások
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Motoros topic
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest