- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dane
senior tag
válasz
Dr Smoke #1467 üzenetére
Van egy ilyenem otthon, de meg sem fordult a fejemben hogy fektetve is belemennek a meghajtók
Asszonynak vettem én is olyan 6k körül táppal (Delta 365W ). Szinte hangtalan és 24 pines a tápcsatija.
A hülyének is megéri.
Bár egy kicsit barkácsolni kellett vele, de megoldottuk!! -
bizi990
senior tag
válasz
Dr Smoke #1465 üzenetére
Gyárilag ilyen? Nagyon kasa!
Anno pedig néztem is egy ugyanilyet, csak 2 5,25-ös hellyel, ha tudom, hogy a hármas fordítható lehet ilyen lenne. Nekem most egy ibm desktop házam van annak a szerelése is nagyon tuti, csak az se kimondott htpc házPersze nem is sok10e pénz...
Balinov: jah, csak ahol gyerekek is vannak, ott már nehezebbRégebben szerverben találkoztam álló cd-vel és szörnyű volt 'bepattintani' a tartók közé.
bizi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest