- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
válasz
stigma
üzenetére
Rákerestem az OMV-re. A leírás és a támogatottság alapján nagyon jónak tűnik. Maradok első körben én is ennél.
Még egy kérdésem lenne az Asrock J4105-ITX lapról. Láttam, hogy van rajta M2-es csatlakozó. Ez teljes értékű, mehet bele M2 Sata SSD?
Ide tenném akkor a rendszert a gyorsabb futás miatt.Az Asrock leírása nem egyértelmű, valami wifi támogatást emlegetnek az M2 foglalatnál.
-
joydrv
aktív tag
válasz
stigma
üzenetére
Köszi! OMV-t és Xpenology-t még sosem használtam, ezért is gondoltam a win 8.1-re.
Elsősorban Plex Media Server-t akarok rajta futtatni. Mostanában ismerkedem a Plex-el és nagyon bejött a kezelőfelülete. Borítók, leírások, stb. Ha NAS-lejátszó kombó lenne, akkor is ez lenne az elsődleges feladat. Nem tudom az általad ajálott OMV honnan tölthető, illetve az Xpenology. (Ezek tudják futtatni a Plex-et?)
Ha sikerül hozzáférni mindkettőt kipróbálom egy virtuális gépen, aztán meglátom melyik a kézreállóbb nekem.Olyan procit nem szeretnék használni - Intel pentium/core i3 +VGA - , amihez rendes hűtőventillátor kell, mert annak zavaró lenne a hangja esténként, ha csendben akarom nézni, hogy ne zavarjam a többieket. Mindenképp integrált proci, minimális hangú, kicsi táppal, pl. https://www.bequiet.com/hu/powersupply/494 , vagy még kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest