- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- 69, 100, 200, 5000, 6000
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
SunMount3r #50745 üzenetére
(#50744) Patice , (#50745) SunMount3r
Köszi midkettőtöknek az infóáradatot. Én annó pont a 4k 60hz +HDR és HDMI 2.0 miatt váltottam, mert akkor úgy szóltak a hírek, hogy mindent tudni fog...vagy még türelmesnek kell lenni.
Egyenlőre tárgytalan vagyok mi legyen, türelmes vagyok mivel sok időm nincs vele foglalkozni, viszont akkor 2 tervem lehet.
1. terv: 2200GE (SunMount3r szerintem ezt szeretted volna írni) , és valami olcsóbb ITX-es lappal nyerő lehet
2. terv: Mostani gépet NAs-nak megcsinálom (OMV vagy Xpenology) + valami normális box pl.: Vero 4KTV vásárlás kb 3-4 hónapon belül meglesz nekem, mely HDR képes lesz, LED TV vagy talán ha összejönne egy LG OLEV(55B7V) nagyon örülnék neki.
Segítséget köszi ismét.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #50745 üzenetére
Mondjuk azért LE-n és Linux-on még van remény (most találtam): Gemini Pentium NUC review.
However, don’t expect any HDR capabilities yet. It’s still a long way before Linux can handle HDR content properly on x86 platforms. As far as I have understood, changes are needed in Linux kernel, the drivers and in Kodi. This is by no means trivial but I expect things to happen during this year anyhow. As I said before, there are indications that the Gemini Lake hardware supports HDR even if currently Intel has no plans to bring support for it in Windows. Ville Syrjälä, an Intel Open Source developer, posted a source code of a PoC that provides very experimental HDR support last December.
Persze ez csak egy feltételezés és egy vélemény, de azért lehet lesz belőle valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- 69, 100, 200, 5000, 6000
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest