- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Garmin topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Részben igazad van.
De csak egy elemét nem tudja használni, és azt is pénzzé lehet tenni.
A lap megmarad DC-snek.Amúgy meg egy picoPSU-val se biztos, hogy olcsóbban jönne ki, ATX/SFX tápokat meg én is kerülöm, ha van rá mód.
------------------------------------------------------------------------------
Egyébként a merevlemezek is csak felpörgetésükkor van/volt nagyobb felvételük (nem tudom, jelenleg hogy állnak ezen a téren főleg ezek a fogyasztásra kicsit jobban kihegyezett 5400as Green meg Red verziók - és más gyrátók ezekkel egyenértékű darabjai) - ha már használatban vannak, onnantól a 65-ös táp is elég.Asustor AS 3102T (N3050+2GB RAM+2×2TB RED):
"FogyasztásAz AS3102T a két darab 2 TB-os WD RED merevlemezzel felszerelve 13,8 wattot fogyasztott üresjáratban, a merevlemezek lekapcsolásakor pedig 7 watt környékére csökkent ez az érték. Fájlmásolás és/vagy multimédiás tartalmak fogyasztása közben 14-18 watt közötti értékeket mértünk, de maximális terhelés alkalmával sem láttunk 20 wattnál magasabb értéket a műszeren. Kikapcsolt állapotban 0,6 watt volt a fogyasztás."
Ha felpörgetéskor ennél még mindig jelentősen magasabb fogyasztással bírnak, akkor is kérdéses lehet még, mit bír csúcson a táp.
-------------------------------------------------------------------------------Persze, én se kockáztatnék, inkább csak eszmefutattás.
De mindenesetre nem vetném el a DC-s lap ötletét csak azért, mert cserélni kell a tápot.Szerk:
Ezek a RED-ek amúgy se túl éhesek... de egyelőre nem találtam olyan adatot, hogy mennyivel indulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Facebook és Messenger
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spotify
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- CORSAIR K100 AIR
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest