Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- iPhone topik
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Tisztában vagyok a 4k, h264 és h265 létezésével. Én magam is ítam, hogy h264+4k egy átmeneti állatfaj, arra nem érdemes készülni. És külön vettem a 3 dolgot.
De ennek ellenére írtam, hogy én úgy láttam itt-ott lézengő tesztekből neten, hogy a HEVC ÉS 4k, így egyben is megy egy rakás intel igp-n, nem csak a legfrissebb, legerősebb 6xxx-től felfelé.
szerk:
A 10 bitet nem vettem bele, mert azt külön nem említette senki.
Annak valóban jóval kisebb a támogatása.
Közben néztem a táblázatot: benne van amit írtam: 8biten a Haswellek is viszik a 4k+HEVC-t.
Mondjuk Intel táblázatból se indulnék ki szívesen. Ahányat kitesznek netre annyiféle szokott benne lenni.
Inkább user teszteket nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest