Hirdetés
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
dabadab
üzenetére
"Ezzel azt akarod mondani, hogy a JRiverben kikapcsolhatatlanul benne van mindenféle torzítás (filterek, miegyebek)?"
Igen vannak benne "hangmódosítások", hiszen akkor nem szólna másképp a többi lejátszóktól. 64biten számoló egyedi hangmotorja van
Ezért mondtam, hogy mindenki hallja egyből a különbséget, bár én nem torzításnak hívnám 
"Azt ugye tudod, hogy az XBMC windows-only programként kezdte a pályafutását? "
Xboxot tudtam, de nem vágtam, hogy a Classic Xboxon Windows 2000-szerű töredék volt
Mindenesetre a Linuxos lejátszókón én mindig mást beállításkultúrát láttam, azért tűnhetett Windowstalannak és nem tetszőnek
Egy Windowsos lejátszóprogramnak alapvetőnek vettem, hogy minden Windowsos egyedi technológiát használjon vagy lehessen kiválasztani (Intel QuickSync, CUDA stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezért mondtam, hogy mindenki hallja egyből a különbséget, bár én nem torzításnak hívnám