Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
Sokáig gondolkodtam, hozzászóljak-e egy abszolút szubjektív dologról szóló vitához, végül is a kis egom győzött, és megírom e sorokat:
Szóval, akik olvasták valamelyik zenei ajánlómat, vagy netán valamelyik hozzászólásomat a ''milyen zenét hallgatok'' topikban, az tudja, hogy jómagam abszolút az akusztikus zene híve vagyok, legyen az jazz, blues, world music, folk, stb... (és az eddigi reagálásokból úgy érzem, elég egyedül vagyok
) Előrebocsátom, hogy az alábbi vélemény szigorúan szvsz.
Mi is a gondom az elektronikus zenével. Egyetlen dolog: Nem érzem mögötte az embert, aki eljátsza, elénekli, átéli az adott darabot. Nem tudom, egyáltalán élvezte-e a zenélést, milyen hangulatban van, nem érzem, hogy koncentrál a játékra, figyeli a többieket, egy fonalon van-e velük. Nem érzem, milyen érzelmet tolmácsolna, mit szeretne mondani, nem látom a zene mögött az arcát. Ahogy ügyel minden hangnál, vagy épp elentétesen, vadul csapong. Nem érzem hangulatot, amit meg akart, és amit megteremtett. Szóval ez.
Ja, és igazából semmi gondom nincs a DJ-kel, csak mondjuk ne hasonlítgassuk őket Beethovenhez, ha lehet
Tuib
Aktív témák
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Konfig Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX7900GRE 16GB!
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Előrebocsátom, hogy az alábbi vélemény szigorúan szvsz.