Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
Sokáig gondolkodtam, hozzászóljak-e egy abszolút szubjektív dologról szóló vitához, végül is a kis egom győzött, és megírom e sorokat:
Szóval, akik olvasták valamelyik zenei ajánlómat, vagy netán valamelyik hozzászólásomat a ''milyen zenét hallgatok'' topikban, az tudja, hogy jómagam abszolút az akusztikus zene híve vagyok, legyen az jazz, blues, world music, folk, stb... (és az eddigi reagálásokból úgy érzem, elég egyedül vagyok
) Előrebocsátom, hogy az alábbi vélemény szigorúan szvsz.
Mi is a gondom az elektronikus zenével. Egyetlen dolog: Nem érzem mögötte az embert, aki eljátsza, elénekli, átéli az adott darabot. Nem tudom, egyáltalán élvezte-e a zenélést, milyen hangulatban van, nem érzem, hogy koncentrál a játékra, figyeli a többieket, egy fonalon van-e velük. Nem érzem, milyen érzelmet tolmácsolna, mit szeretne mondani, nem látom a zene mögött az arcát. Ahogy ügyel minden hangnál, vagy épp elentétesen, vadul csapong. Nem érzem hangulatot, amit meg akart, és amit megteremtett. Szóval ez.
Ja, és igazából semmi gondom nincs a DJ-kel, csak mondjuk ne hasonlítgassuk őket Beethovenhez, ha lehet
Tuib
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Előrebocsátom, hogy az alábbi vélemény szigorúan szvsz.