- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Engem is kapott el a zapor, tobbszor is, a telom tobbszor is elazott a zsebben, de kutya baja. Ugye anno a promo videokban az Oneplus is reklamozta, beledobtak egy vodor vizbe.
Es megegyszer, ez elso generacio, ha maradtak volna ennel, akar teljes vizallosagot is megoldhattak volna mar, ha valakinek az kell.
-
Busterftw
nagyúr
Hagyjuk mar, launch ota van meg a telefon, rengetegszer esett le (foleg az utobbi 2 evben a gyerek miatt), most csereltem benne akkut, nincs se por se barmilyen mukodesbeli zavar.
Tudom, hogy mindenki a telojaval jar a horvat tengerpartra buvarkodni.
Arrol nem beszelve, hogy ez kb elso generacio, lehetne ezt tovabbfejleszteni, akar vizallosag is megoldhato.Itt elek spanyolban, nekem a hoingadozasrol meg extrem hofokokrol nem kell beszelni.
-
Busterftw
nagyúr
Csak ezt a szintet kellene megoldani, amit az OnePlus mar 6 eve megcsinalt...
Nincs lyuk, nincs notch es a jo kepminosegrol sem kell lemondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest