- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Légies iPhone halvány színei
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayyy
senior tag
Óóó, téleg! Pedig én semmi rosszat nem írtam róla (szerintem), csak annyit, hogy a történelem része lett.
Most akkor figyelnem kéne a kaputelefont, hátha shönget a TEK?
Olvastam, hogy orosziában a háborúról megfogalmazott negatív vélemények miatt 2 év fegyházra ítéltek egy lányát egyedül nevelő apát, a lány meg árvaházba került. Annyi a szerencséje a gyerekeimnek, hogy én nem egyedül nevelem őket. -
Tasunkó
őstag
Annyira megosztó volt hogy a 31 hozzászólásból csak 4-et lehetett megtartani, amiben van 1 gif meg 2 Istennyugosztalaja
-
Necroman_Mk2
őstag
Nyugodjék békében!
Maximálisan elismerem, amit a számítástechnikáért tett, ezzel túlzás nélkül megváltoztatta a világot. DE! a róla elnevezett Moore-törvényt továbbra is a leginkább túlértékelt üzleti tervnek, célkitűzésnek tartom, amit főleg a dot.com időkben már-már a gravitációval azonos természeti törvénynek tekintettek. Ami szerintem hiba volt...A tegnap olvasott, de mára törölt kommentekhez csak annyit, hogy Amerikában a gazdagokon van egy társadalmi nyomás a jótékonykodáson, vagyis a megszerzett vagyonának egy részét adják a rászorulóknak. És ez működik.
-
Lacccca87
addikt
Az a helyzet hogy csak igy mukodhet. Amig az embereket ugy nevelik/oktatjak hogy az eszkoz nem szamit a cel elereseben addig nem lesz valtozas.
A buntetesre van jogalap, csak ugye zsebben vannak a donteshozok vagy balfekek es nem mernek precedens meretu buntetest kiszabni. (gondolok itt arra hogy amig egy kornyezeti szennyezes eseten röhögve fizeti ki a ceg a birsagot, es azt is csak evek mulva ha lezajlott a per, addig ne szamitsunk arra hogy nem fogjak letojni a kovetkezmenyeket magasrol) -
Tomcat
őstag
Bár mint ember megosztó személyiség volt, mégis az élete során maradandót alkotott. Nyugodjék békében!
-
Yodafon
őstag
-
5.1 milliárd dollár, sokan példát vehetnek róla. Egyébként egy legenda volt, Isten nyugosztalja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest