Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayyy
senior tag
Óóó, téleg! Pedig én semmi rosszat nem írtam róla (szerintem), csak annyit, hogy a történelem része lett.
Most akkor figyelnem kéne a kaputelefont, hátha shönget a TEK?
Olvastam, hogy orosziában a háborúról megfogalmazott negatív vélemények miatt 2 év fegyházra ítéltek egy lányát egyedül nevelő apát, a lány meg árvaházba került. Annyi a szerencséje a gyerekeimnek, hogy én nem egyedül nevelem őket. -
Tasunkó
őstag
Annyira megosztó volt hogy a 31 hozzászólásból csak 4-et lehetett megtartani, amiben van 1 gif meg 2 Istennyugosztalaja
-
Necroman_Mk2
őstag
Nyugodjék békében!
Maximálisan elismerem, amit a számítástechnikáért tett, ezzel túlzás nélkül megváltoztatta a világot. DE! a róla elnevezett Moore-törvényt továbbra is a leginkább túlértékelt üzleti tervnek, célkitűzésnek tartom, amit főleg a dot.com időkben már-már a gravitációval azonos természeti törvénynek tekintettek. Ami szerintem hiba volt...A tegnap olvasott, de mára törölt kommentekhez csak annyit, hogy Amerikában a gazdagokon van egy társadalmi nyomás a jótékonykodáson, vagyis a megszerzett vagyonának egy részét adják a rászorulóknak. És ez működik.
-
Lacccca87
addikt
Az a helyzet hogy csak igy mukodhet. Amig az embereket ugy nevelik/oktatjak hogy az eszkoz nem szamit a cel elereseben addig nem lesz valtozas.
A buntetesre van jogalap, csak ugye zsebben vannak a donteshozok vagy balfekek es nem mernek precedens meretu buntetest kiszabni. (gondolok itt arra hogy amig egy kornyezeti szennyezes eseten röhögve fizeti ki a ceg a birsagot, es azt is csak evek mulva ha lezajlott a per, addig ne szamitsunk arra hogy nem fogjak letojni a kovetkezmenyeket magasrol) -
Tomcat
őstag
Bár mint ember megosztó személyiség volt, mégis az élete során maradandót alkotott. Nyugodjék békében!
-
Yodafon
őstag
-
5.1 milliárd dollár, sokan példát vehetnek róla. Egyébként egy legenda volt, Isten nyugosztalja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Eladó Harman Kardon 2.1 BDS270 házimozi rendszer
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest