Aktív témák
-
hezso
aktív tag
Postafiók: webes? Gondolom. Ahh, látom freemail.
Lépj be, írd át a jelszóemlékeztetőt, katt rá hogy elfelejtetted a jelszavad, írd be a jelszóemlékeztetőt+új jelszót és kész. Meg is van...
Szerk: IE emlékszik a pass-ra, vagy outlook? Mert ha az utóbbi, akkor semmi...
[Szerkesztve] -
SeF
tag
helló!
én is szembesültem ezzel a problémával úgy egy hónapja:) van egy DA Password Recovery Pro 2.03 nevű program ami pont erre jó. A shareware verzió csak az első 3karaktert mutatja meg, de egy kis turpissággal át lehet verni. Megnézeted vele az első 3karaktert majd kitörlöd ezt a 3at és újra kéred hogy hozza be a jelszót és újra 3karakter megvan majd ez a művelet amíg el nem fogynak a karakterek. Nem fog kitörlődni a winből sem ha nem nyomsz a végén egy ok-ot:)
remélen segítettem
a programot a szoftverbázisról is le lehet asszem tölteni kb 6-700kb körül van -
@aMoRF
tag
Sürgösen segítségre lenne szükségem..... Elfelejtettem a email postafiok jelszavam...
A multkor valaki regisztrál a nevembe valami oldalra és én arra gondoltam hogy valaki furfangos modon biztos feltörte a postafiok jelszavamat és most hejettem használja... Erre én gondoltam baj nem lehet belöle megváltoztattam valami frankóra.... kisbetű.. nagy betü... szamok értelmetlen halmazára.... felirtam egy lapra.... most ujra kellen lönöm a rendszerem és addig nem merem amig nem tudom a jelszavam mert Muti takarított :) a szobámba és az irka firkának titulált lapot kidobta.... PECH.... :( Mostmár csak a Windows tudja a jelszót de nem mondja meg a mocsok... :) az Open Pass! 1.1 nem boldogul vele... XP...
Van valakinek linkje valami frisebhez? vagy más ötlet???? Most minden jól jöhet... Előre is köszi!! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest