Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pubwart
aktív tag
Fogok kapni pénzt. Sokat
. Elvileg, alapítvány+kintui egyetem+a cég, akivel van tanulmányim, meglátom. Várnék még pár tanácsok... Előre is köszi... 
Mondjuk ez nem Svédország v. Norvégia, ami szinte ugyanaz... Mert úgy tudom, hogy Spanyolország az egyik legolcsóbb Eu-s ország
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
Köszi. Énis várom. Mondták, hogy kegyetlen gyönyörű kint a tavsz, mikor nyílnak a barack, meg a sok citrusfák, mert ilyen ligetek vannak beépítve a városba. Csak azért félek is kicsit. Mert hogy ha fázni nem is, de lehet éhezni fogok
, mert nem egy olcsó hely, de persze majd kikalkulálom, ahogy azt kell. De kegyetlen várom. Akarok is vennei egy digitgépet, hogy frankó legyen a képrögzítés... Egy EOS300D-t
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóhifi
- Apple MacBook
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Elvileg, alapítvány+kintui egyetem+a cég, akivel van tanulmányim, meglátom. Várnék még pár tanácsok... Előre is köszi... 
, mert nem egy olcsó hely, de persze majd kikalkulálom, ahogy azt kell. De kegyetlen várom. Akarok is vennei egy digitgépet, hogy frankó legyen a képrögzítés... Egy EOS300D-t