Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• niof

veterán

válasz Atomgeszi #664 üzenetére

Hát, sajnos a műfajok nagyon megkeveredtek. Én is évek óta mondom, hogy ez a szállós mifene, ennek köze nincs a régi, 2000-es évek eleji hangzáshoz. Borzasztóan nehéz összeválogatni egy valamire való tracklistet a sok szemétből. Ahonnan a zenéket veszem (Volumo), hetente kb. 1500 zenét kell végigböngészni abban az 5 stílusban, amiből nagyjából válogatni szoktam. Ha több stílust is meg akarok sasolni, könnyedén heti 2000+ megjelenés.
    És baromi érdekes, hogy elég jó kis keresője van az oldalnak, de hiába van kijelölve egy stílus, igen gyakran van olyan, hogy a kiadók megjelölnek valamit Deep House-nak, és inkább Progressive, vagy tech. A Tech-ben meg sok minimal is keveredik, és fura, de a Microhouse-ban meg néha vannak Deep darabok. Nyilván nem az oldal sorolja őket be, hanem a kiadó, nem az ő saruk. Annyira összefolytak a stílusok, sokszor nehéz megítélni, mit is hallok, csak azt tudom, nem azt, ami abba a kategóriába kellene legyen, ahol van.

Egyébként csináltam egy inkább Deep, éneklős-dallamos óévbúcsúztatót, hallgasd meg. Talán valamivel több köze van ahhoz, mint amit keresel.
    niof - Good Bye 2025 - Deep House Edition

A leírásban ígért Progi mix is kész van már, csak még nem töltöttem fel...

Új hozzászólás Aktív témák