- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Angyal07
tag
válasz
überfaller #29 üzenetére
Hát a chipsetből kifolyólag ugyebár jön a HT és a dual channel is, ugyanúgy, mint az asztalinál... Kösz az UP-ot.
-
Angyal07
tag
válasz
überfaller #27 üzenetére
Ilyesmit találtam róla: [link]
De sajnos engem a tiéd nem nagyon érdekel, mivel gondolom nem magyarországi. Így nem garis. A kis repedések, meg ilyenek, azok nekem nem hiányoznak. Ja meg nekem aztán AMD nem kell, esetleg ingyéé.
Szóval nekem kp kéne, mert amit akarok venni, mert vmi kisebb hordozhatóbb darabra fáj a fogam, ami nem az asztali helyettesítésére van kitalálva, hanem tényleg a mobilitása a fő. Természetesen azért a teljesítmény sem elvetendő. -
Angyal07
tag
válasz
überfaller #24 üzenetére
3Dmark 2001-ben olyan 8000 pötty körül, de már nem emlékszem pontosan. A többit nem tudom.
-
Angyal07
tag
válasz
überfaller #18 üzenetére
Proci természetesen 800FSB és HT-s. Alaplap kezeli a dual ddr-t, de most csak 1db 512-es modul van benne. A vga az nem integrált, tehát teljes értékű, de az az igazság, hogy még abba soha nem merültem bele, hogy ezeket lehet-e cserélni vagy sem.
A vinyó eladásról lehetne szó, de csak, ha megmarad a noti, de remélem lesz vki aki rászánja magát, hogy vesz egy ilyen jó kis masinát egyáltalán nem drágán.
Ja és mindenkinek mondom, hogy mindegy, hogy milyen notit vesz, amelyiknek csak 1024x768 a felbontása szerintem az felejtős, mivel az egy olyan korlát ami eléggé meghatározza az egész gép jövőjét...
Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest