- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
IGEN, a "fullos PD speckók" komoly fegyvertény. Konkrétan cikk volt róla, hogy barátunk egy kosárnyi modern, PD kompatibilis töltővel etette az új pixel telóját, de egyik se adott neki max áramot. Ezt a csúcsot persze nem tudom kimérni, mert nem toltam extra £££-t az XL-be
, de a pró alatt mért teljesítmény igéretes (és a ~27 kontra ~37W között időben már nem olyan óriási a különbség).
Még tesztelgetem (laassan nyúzzuk a kütyüjeinket, úgyhogy el fog tartani míg visszatérek a következő adatponttal), mit tud 2 ill 3 eszközzel
Re hővédelem: hmm, a telóm becsukós bőrtokban van, akkor ez a tok ezekszt védi a töltőt is
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kell egy töltő...Faék, hétköznapi termék, mindannyian használjuk: USB-n tölthető kütyüjeink töltője. A történet onnan...
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest