- Google Pixel 10a – évismétlés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
volvoguy
üzenetére
azert a 701 es a 904 eleg erosen kulonbozik ahhoz, hogy el tudd donteni melyik kell

nekem 701-esem van, abszolut meg vagyok vele elegedve, az egyetlen kicsi problemam vele hogy a kijelzo jo lenne 9"-osban, ugyhogy valoszinuleg 901-re cserelem, amugy tokeletesen biztosan nem vennek hdd-s netbookot, arra ott az asztali gep meg a masik notebook, altalaban pendrive-ot dugok bele ha mondjuk filmet nezek, vagy otthon van switch ugyhogy mehet halon keresztul minden
a 701-es alap 4gb-ja tenyleg nem sok, de a gep mukodik vele, egy kis hely meg van is rajta, szoval egy filmet siman ramasolhatsz, meg ha ket cd-s is

ahogy elmondtad hogy mire akarod hasznalni, tenyleg nem ertem miert akarsz rajta windowst hasznalni? linuxszal tokeletesen mukodik rajta minden, gordulekenyen hasznalhato, ami program kellhet az alapbol minden rajta van, szoval tenyleg semmi ertelmet nem latom "osszevindozozni"
azt meg, hogy mire van pontosan szukseged, meg hogy notebookot vegyel vagy netbookot, neked kell tudnod

kerdes: mire kell
ha el tudod donteni hogy mire akarod hasznalni, akkor eleg jol be lehet loni, hogy arra a celra mi a legmegfelelobb eszkozen pl. utaztam mar ugy, hogy volt nalam eeePC es a nagy R61-es Thinkpad is, az elobbit sokkal kenyelmesebb szuk helyen hasznalni, az R61 egy busz vagy repulo ulesen mar tul nagy a kenyelmes hasznalathoz
az akksija is egesz szepen birja, meg persze nem mindegy hogy 3 kg-ot cipelsz vagy egyet....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Plazma TV topic
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest