Hirdetés
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
Aktív témák
-
igi
aktív tag
Csá!
Szerintem nem vesszük magunkra a véleményedet, csak a miénk más, mint a tiéd.
Neked rossz tapasztalataid vannak az ECS lapokkal kapcsolatban, másoknak jók - mindenki hangot adhat a véleményének, ha az a tiéddel ellentétes, akkor esetleg a hozzászólásod válaszaként megfogalmazva azt.
(Pl. a Maxtor vinyók minőségét Te csúcsnak tartod, de van jópár topic arról, hogy a Maxtor mennyire problémás...)
Szerintem minden terméksorozatban vannak selejtes példányok - ha valaki ilyet fog ki akkor azt mondja, hogy szar a termék, ha nem akkor azt, hogy jó.
Aztán ha valaki nagyon ráér olvasgatja, gyűjti mások és saját jó-rossz tapasztalatait, majd dönt (főleg a pénztárcája alapján :D).
Ezért hálás is vagyok Neked, hogy megfogalmaztad az ECS-sel kapcsolatos kifogásaidat, így ha újítok, olyan helyen veszek alaplapot, ahol nem okoz problémát a garancia :).
üdv:igi
Aktív témák
- Bundle topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F7
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest