- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ice9
tag
Ha valakinek van eladó rtl2832u r820t vevője, az kérem, írjon rám. Köszönöm
-
ice9
tag
újratelepítettem a win7 64bitem, és az eddig működő hybrid volar hx-emet nem látja a media center. konkrétan nicns TV menüm, pedig az eszközt felismerte, a gyári driverét is felraktam de az előző rendszernél is az volt a baj, hogy wmc-be látta a digitális adásokat a sajátjával meg nem. ötlet?
-
ice9
tag
a homesys vagy a wmc valami úton módon tudja kezelni a hybrid volar hx távirányítóját?
-
ice9
tag
hi mindenki. van egy avermedia hybrid volar hx típusú usb stickem amit dvb-tre használnék, ámde csak a mux b és c-ben található csatornákat találja meg. (nincs m1, duna stb) próbáltam media centerrel, a saját sw-ével, dvbviewerrel de az eredmény ugyanaz. kolis tető és a saját kis antennájával is. ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged